Neo

Ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης…

Τη σφοδρότερη ίσως επίθεση που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, εξαπέλυσε χθες ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης.

Κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι όλα όσα είπε και έκανε επί πέντε χρόνια, τα είπε και τα έκανε μέσα σε μία Ελλάδα ουσιαστικά χρεοκοπημένη, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «έγινε πολιτικός άνδρας πάνω στο ‘κορμί μίας βαριάς άρρωστης γυναίκας’».

Τον χαρακτήρισε μάλιστα εξ’ αυτού του λόγου, ως τον «πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης», υποστηρίζοντας ή …ξεκαθαρίζοντας, όπως ο ίδιος λέει, ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει (από μόνη της).

Η κυβέρνηση Τσίπρα πρόκειται να χρεοκοπήσει την Ελλάδα», καταλογίζοντάς της εκ των προτέρων την απόλυτη ευθύνη στον βαθμό που η χώρα φτάσει στην χρεοκοπία…

19 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. jimmys 2:14 02/06/2015

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ!!!!!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ?

  2. Για το θλιβερό αφεντικό σας τον ΓΑΠ, που με δουλική αφοσίωση υπηρετήσατε, θα μας πείτε κάτι; Ας πούμε, για τη μνημειώδη πολιτική του- μήπως και όχι μόνο – ανεπάρκεια, καρπός της οποίας ήταν και το λάκτισμα που σας εκτίναξε ανέλπιστα ψηλά; Και που η αξία σας φάνηκε όταν, μόλις κατέρρευσε η στήριξή του αστείου αυτού τυπάκου, ξαναπέσατε σαν μπαλόνι που έσκασε και επιστρέψατε στις πραγματικές ανύπαρκτες διαστάσεις σας (σαν το θλιβερό αφεντικό σας) και στα μπιφτέκια σας; Μείνετε εκεί και μην μας ξανααπασχολείτε. Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε.

  3. Μνήμων 0:48 01/06/2015

    Αναλογική φοροδοτική υποχρέωση και διαφάνεια για όλους !
    ===============================================
    *Πληρώνουμε όλοι αυτά που πρέπει και όχι μόνον οι μισθοσυντήρητοι ?
    * ελέγχουμε και γνωρίζουμε που πάνε τα χρήματά μας?

    Θέλουμε λοιπόν, μια νέα Ελλάδα με σοβαρότητα στη δημόσια διοίκηση και λογοδοσία, για κάθε τι που αφορά τη διακίνηση του δημοσίου χρήματος.
    ‘’Πόθεν έσχες’’ για όλους μας, χωρίς αστερίσκους και μια δικαιοσύνη, που θα έχει σαν κανόνα το λειτούργημα των δικαστών και την δίκαιη απονομή της, ώστε να εμποδίσουμε τους υπεύθυνους της σημερινής μας κατάντιας να το επαναλάβουν.
    Ξέρουμε ποιοι φταίνε για την σημερινή μας δυστυχία.
    Ας αποφασίσουμε μια φορά για την σωτηρία και το μέλλον της Ελλάδας και όχι μόνο για την προσωπική μας ευδαιμονία.
    Κάθε μέρα, όλες οι συκοφαντίες και τα ψέματα σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου καταρρίπτονται.
    Σήμερα, όλοι ομολογούν, ότι ο τρόπος που κινήθηκε ο Γιώργος για να μη χρεοκοπήσουμε ήταν ο μοναδικός.

  4. ΝΒ 0:38 01/06/2015

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

    Η απάντηση μας σε όσους μας ρωτούν γιατί τον Γιώργο είναι: Ο Γιώργος με το λίγο που τον άφησαν να κυβερνήσει έδειξε ότι σκοπεύει να εφαρμόσει όλα εκείνα για τα οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε και ονειρευόμαστε επί χρόνια.
    Ψήφισε νόμους ισότητας και διαφάνειας ώστε η κοινωνία να λειτουργεί μέσα σε πλαίσια ευνομίας και ισονομίας.
    Θέλουμε λοιπόν, μια νέα Ελλάδα με σοβαρότητα και νομιμότητα στη δημόσια διοίκηση με’’ πόθεν έσχες ’’ για όλους, με λογοδοσία για διαφάνεια για κάθε ένα που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και μια ΝΕΑ δικαιοσύνη . Μία δικαιοσύνη που θα κτιστεί πάνω σε μορφωμένους και αξιόλογους έντιμους επιστήμονες και όχι σε ‘’γόνους’’ και απογόνους συνεχιστές εκείνων των επίορκων δικαστών που ‘’κατάντησαν’’ την Ελλάδα όπως είναι σήμερα
    Κανένα κράτος και καμία προσπάθεια δεν θα επιτύχει, αν οι δικαστές που δικάζουν δεν προέρχονται από το λαό, λειτουργούν υπέρ αυτού και υπόκεινται στα ίδια κριτήρια και τεκμήρια διαφάνειας όλων των Ελλήνων.

    Ας μην βαυκαλιζόμαστε για ‘’αυτοκάθαρση’’ της δικαιοσύνης’ που μέχρι τώρα οδήγησε στην αυτοκαταστροφή μας.
    Λειτουργούς της δικαιοσύνης και όχι υπαλλήλους , χρειαζόμαστε.

  5. ‘’ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ

    Κανείς φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και όσους άλλους συκοφαντήθηκαν τότε με απώτερο σκοπό να καλυφθούν τα εγκλήματα της εποχής Καραμανλή.
    Εξάλλου, πώς να ζητήσεις συγγνώμη όταν στη διασπορά τέτοιων μύθων βασίζεις την πολιτική σου εξέλιξη και επιβίωση; Θυμίζω ότι η περίφημη κ. Γεωργαντά έφτασε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί από κάποιους να θεωρείται «πολιτικό κεφάλαιο».
    Το πρόβλημα είναι ότι με όλα αυτά τα παραμύθια επιτεύχθηκε ένας τρομερός διχασμός των Ελλήνων πολιτών που έφτασε στο σημείο να γεννήσει μέχρι και τη Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να εκλείψουν οι καταστροφικές συνέπειες όλων αυτών των ψεμάτων.

  6. ΧΜ 0:28 01/06/2015

    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1960!!! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Συνεχίζουν την καταστροφή τα Καραμανλάκια.
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρώ. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως »γεννήθηκε » ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ ! με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?
    *Δεν δικαιούμαστε να μάθουμε γιατί ΧΡΩΣΤΑΜΕ τόσα πολλά λεφτά και πως δημιουργήθηκε αυτό το οικονομικό χάος.
    *Πως μέσα σε πέντε χρόνια πιάσαμε ‘’πάτο’’?
    *Τι μεσολάβησε, ποιος μεσολάβησε και τι αποφάσεις ελήφθησαν ώστε να χάσουμε σχεδόν τα πάντα ?
    *ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ο Καραμανλής κατέστρεψε την Ελλάδα ? Είναι τόσο ιδιοτελής και ανίκανος?
    Τόσο πολύ αισθητή είναι η απουσία της δικαιοσύνης.
    Και η παρούσα κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ κάνουν τα πάντα, προκειμένου να »αθωώσουν» τον εθνικό εγκληματία Καραμανλή.
    Που αλλού ακούστηκε, ο φυσικός αυτουργός της καταστροφής (παυλόπουλος) να επιλέγεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ εθνικός συκοφάντης , ψεύτης, μπουρδολόγος Πάνος ΚαΜένος εντελώς, να »επιβραβεύεται για την ΑΜΕΣΗ συμμετοχή στη διάλυση της χώρας και την χρεοκοπία της?
    Όρθιοι, 230 και πλέον βουλευτές , επίορκοι , υπόλογοι και μη χειροκροτούσαν ΟΡΘΙΟΙ τις επιλογές Παυλόπουλου και Ζωής Κωνσταντοπούλου?
    Τέτοια αναισθησία, αδιαφορία και προκλητική επίδειξη αντεθνικής συμπεριφοράς, προς τους , και από τους ανθρώπους που »δημιούργησαν» το σημερινό ΧΑΟΣ με την συνεχή πενταετή τους παραπληροφόρηση, υπονόμευση και εθνικό ξεπούλημα?
    Και ύστερα ψάχνουμε και βρίζουμε τους τοκογλύφους και τους νταβατζήδες?
    Και ύστερα μας φταίνε οι ξένοι, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την κυβέρνηση των λαοπλάνων »εθνικοσοσιαλιστών» να συνεχίσει την πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία τόσο πρόστυχα και ανθελληνικά ανέτρεψαν ενώ ήδη είχαν αρχίσει να αποδίδουν οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι νόμοι που είχε ψηφίσει?
    Τελικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ υπεύθυνος Έλληνας πολιτικός, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, που να αντιληφθεί τον κίνδυνο και να »σαλπίσει» εθνική συναίνεση και κοινό αγώνα?

  7. ΝΜ 0:16 01/06/2015

    Η κυβέρνηση δεν διαλέγεται με τελεσίγραφα .

    Ο Αλ. Τσίπρας στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπογράφουμε την ευθανασία της χώρας
    Εμμένει στην πολιτική διαπραγμάτευση η Ελλάδα ως ισότιμος εταίρος και όχι με τελεσίγραφα, ενώ πρέπει να γίνει σαφές ότι η νέα κυβέρνηση δεν υπογράφει την πράξη ευθανασίας της χώρας: το μήνυμα αυτό έστειλε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικής Γραμματείας.

    Η Ελλάδα διαπραγματεύεται ως ισότιμος εταίρος και όχι με τελεσίγραφα ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός
    Και με τα λόγια του Αλ. Τσίπρα «τη λύση στο αδιέξοδο του Eurogroup δεν θα τη δώσουν οι τεχνοκράτες, θα την δώσουν οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στο παρελθόν της υποτέλειας, της κατάθλιψης, της μιζέριας, της αναξιοπρέπειας, για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».
    «Η Ελληνική Δημοκρατία δεν απειλεί και δεν απειλείται, δεν θέτει αλλά και δεν αποδέχεται όρους. Δεν διαλέγεται με τελεσίγραφα, διαπραγματεύεται ως ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

    ΣΧΟΛΙΟ. Και υπήρξαν άνθρωποι και τον πίστεψαν και τον ψήφισαν?

    Και τώρα τι λένε οι ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ?

  8. οοοο… Ραγκούσης!!!! χαχαχαχαχα….

  9. ΑΝΝΑ 11:30 31/05/2015

    Λιγη ντροπη……. δεν βλαπτει…..μας τσακισατε ……μιλας κι απο πανω .

  10. NB 0:17 31/05/2015

    Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ…ΤΑΜΕΙΟ !!!

    ΔΕΝ »ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Γράφει ο Ν βράχος

    Κατέστρεψαν την προσπάθεια, οδήγησαν σε αποτυχία το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αρνούμενοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τις υποχρεώσεις τους και σήμερα η πολιτική συμμορία ,τους ‘’αποζημιώνει’’ με 100 δόσεις αποπληρωμής για όσα έπρεπε να πληρώσουν τότε για να μη ουσιαστικά χρεοκοπήσουμε.
    ΔΕΝ πληρώνω τότε, πλήρωσε σε 10 σχεδόν χρόνια σήμερα.

    Έτσι φτάσαμε εδώ που ‘’φτάσαμε’’ !
    Ποτέ, στη πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, μία αντιπολίτευση δεν δημιούργησε και σύλλογο άρνησης των υποχρεώσεων του πολίτη προς το δημόσιο, προκειμένου η πίεση αυτή να αναγκάσει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση να βρεθεί σε οικονομικό και δημοσιονομικό αδιέξοδο.

    Μόνο Απάτριδες και ΑΘΕΟΙ μπολσεβίκοι, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική, προκειμένου να ‘’συνυπάρξουν’’ στην ανέντιμη παραπληροφόρηση, μάζες αδύναμων οικονομικά πολιτών, ώστε με την κατάλληλη προπαγάνδα και παρότρυνση να πέσουν στην κομματική παγίδα της αντεθνικής αντιπολίτευσης αρχικά ως διαφωνούντες και τελικά ως αντιπολιτευτικά ομοφρονούντες.

    ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’:
    Πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι, ώστε να αγωνίζεσαι συνειδητά για την καταστροφή της πατρίδας σου, το μέλλον των παιδιών σου, προκειμένου να επιτύχεις την κομματική σου πρόσκαιρη, βρόμικη και ανέντιμη κατάληψη της εξουσίας?
    **Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ακούγατε τη φωνή της λογικής επίκλησης του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του εθνικού κινδύνου της πατρίδας μας, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε, ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείριση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» λόγω απόκρυψης των δημοσιονομικών μεγεθών από την κυβέρνηση του άνανδρου και επαίσχυντου τυροπιτολάγνου, αφού, αντί βοήθειας και συμπαράστασης, μέχρι και σύλλογο «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», φτιάξετε οι δύο ανέντιμοι ουλαμοί της κομματικής διαπλοκής και της προσωπικής ανεντιμότητας, ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες?

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    έλεγαν οι ορδές των φοροφυγάδων του Κολωνακίου, όταν μάθαμε ότι δήλωναν
    500 !!! ευρώ το μήνα εισόδημα, όταν τα μηνιαία έξοδα του γραφείου υπερέβαιναν κατά πολύ τις 2.000 ευρώ.

    **ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ,
    έλεγαν οι ξενοκίνητες ορδές των πολλαπλώς και ειδικώς(γρηγορόσημο) αμειβόμενων ΡΟΖ υπαλλήλων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ. Αυτών που έβγαιναν σχεδόν στη σύνταξη, χωρίς να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ούτε τη φάτσα τους

    ** ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,
    Έλεγαν τέλος οι χιλιάδες παρασυρμένοι και παραπληροφορημένοι, ώστε το ποτάμι της ‘’κομματικής οργής’’ να ενισχυθεί σε ποταμό αντίδρασης και καταστροφής.

    Σήμερα, το ΙΔΙΟ ποτάμι της ψεύτικης προπαγάνδας και οργής, έγινε μπούμερανκ, εις βάρος εκείνων που το δημιούργησαν και πλησιάζει η ώρα που σύντομα θα τους οδηγήσει στους καταρράκτες της κομματικής τους διάλυσης και αποσύνθεσης.

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! πουλημένη και πρόστυχη κομματική σταλινική προπαγάνδα! να μη φυτρώσει στη χώρα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, στην πατρίδα μας.

  11. Chrisa 19:35 30/05/2015

    Για να ζητήσεις συγνώμη πρέπει να έχεις τσίπα και φιλότιμο. Εσυ δεν διαθέτεις τίποτα από τα δύο.Οπότε, περιττή η υπόμνηση ότι είσαι αμετανόητος.

    • ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΚ…

      Εφευρέθηκε νέα κατηγορία κατά του Παπακωνσταντίνου χωρίς καν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ΣΔΟΕ

      Παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Σήφη Πολυμίλη στο ΒΗΜΑ για το κατηγορητήριο που διαμορφώθηκε χθες στη Βουλή κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου:

      (…)Επειδή οι μέχρι τώρα κατηγορίες δεν αρκούσαν
      για να έχουμε μια σίγουρη καταδίκη, εφευρέθηκε και η κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, γιατί λέει διαπιστώθηκε ζημία του κράτους πάνω από τα 120.000 ευρώ.
      =======================
      Που και πώς διαπιστώθηκε, πώς υπολογίστηκε το ποσό , για τους κ.κ.βουλευτές δεν…

      …έχει καμιά σημασία. Από ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα κανένας έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, κανένα πρόστιμο δεν έχει καταλογιστεί και είναι άγνωστο πότε το ΣΔΟΕ θα έχει πράγματι μια συνολική εικόνα για τον αν έχουν δηλωθεί ή όχι τα ποσά που καταγράφονται στους 2000 και πλέον καταθέτες της λίστας.

      Όμως οι κ.κ. βουλευτές δεν είχαν καμιά αμφιβολία, κανένα ερωτηματικό ,είχαν αποφασίσει πριν από το ΣΔΟΕ για τη ζημιά που επέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο ελληνικό δημόσιο .Δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό λοιπόν να του προσάψουν ένα επιπλέον βαρύ κατηγορητήριο.(…)

      Σχόλιο : Ζούμε μερικές από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού. Ίσως να είναι πια αργά για το πολιτικό σύστημα, όταν θα σκάσει στα χέρια τους η φούσκα της δήθεν κάθαρσης.

    • ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

      Πως μαθαίνουμε για κάθε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ;

      Με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθε έξοδο, έργων, ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ή οποιασδήποτε ΔΑΠΑΝΗΣ, τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ! ΄Ετσι, ο κάθε ένας μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
      Γιώργο Παπανδρέου,
      υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για Όσα ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
      Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.
      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
      ================================
      Έτσι θα αλλάξουμε την Ελλάδα μας !
      Από την πρώτη ημέρα, μετά τις εκλογές του 2009, βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο με την πιο διεφθαρμένη παραπολιτική αντίληψη και πρακτική.
      Η χώρα ζούσε στη σκιά της διαφθοράς, των σκανδάλων, των δικαστικών των παραδικαστικών επεμβάσεων και παρεμβάσεων, στα τοξικά ομόλογα, στη ΜΠΟΧΑ της Ζήμενς, στη δυσοσμία των κουμπάρων και στην έντονη προσφορά τοξικών… αποβλήτων μιας κυβέρνησης που δεν ΥΠΗΡΞΕ!!!
      Έτσι , το έλλειμμα άρχισε να τρέχει τόσο γρήγορα και τόσο επικίνδυνα.
      Στο τιμόνι της χώρας υπήρχαν… καλόγεροι και… καλόγριες που έδιναν …ευχές και «ευλογίες» και άρπαζαν οικόπεδα, κτίρια και χρήμα ‘’αφέσεως αμαρτιών’’
      Το ένα σκάνδαλο διαδέχονταν το άλλο, μέχρι που ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Γιώργος Ζορμπάς ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ!!!
      Η δικαιοσύνη απουσίαζε επιδεικτικά και πολλές φορές και προκλητικά και αρκετοί λειτουργοί της …ξενολειτουργούσαν.
      Ένα μικρό δείγμα, αποτελεί η μέχρι σήμερα απόκρυψη του δημοσιεύματος του «ΒΗΜΑτος» για συμβιβασμούς και αλληλο-ευλογίες μεταξύ του τότε Πρωθυπουργού και της τότε ηγεσίας του Αρείου Πάγου [[ Η τρικυμιώδης πορεία του κ. Κεδίκογλου, η στάση της κυβέρνησης και οι επιστολές. BHMA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2007, ]]
      Εξ άλλου,800.000 χιλιάδες προσλήψεις «παραθυρικές» και μάλιστα με πολλές και ύποπτες διασυνδέσεις και ‘’νταραβέρια’’ είχαν στιγματίσει ανεξίτηλα τον υπουργό εσωτερικών , το πρωθυπουργό και είχαν προτάξει την ανηθικότητα σε ύψιστη «Δημόσια Υπηρεσία», την ίδια στιγμή, που τα ελλείμματα «μπαίνανε στα σεντούκια» προς απόκρυψη και εξαπάτηση και αποχρωματισμό από το έντονο ΚΟΚΚΙΝΟ της οικονομικής δυσπραγίας και του κινδύνου χρεωκοπίας..
      Η κατάσταση επέβαλε την ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών.
      Ενημερώνουμε λοιπόν με γεγονότα και πράξεις αδιαμφισβήτητες για την πάταξη της παρανομίας, της διαφθοράς και για την αποκατάσταση της ευνομίας και της ισονομίας που ελήφθησαν από τον Οκτώβριο του 2009

    • ΝΒ 0:21 01/06/2015

      Ανθρωπάκια και ανίκανοι εντολοδόχοι του κάθε Σόρος !!!

      Που ήταν ο ΤΣΙΠΡΑΣ του 3%,
      και τι έκανε για την Ελλάδα? Στάθηκε στο πλευρό της κυβέρνησης και αγωνίστηκαν μαζί να σώσουν την πατρίδα μας, ΄Η, ‘’ΕΚΑΨΕ’’ κυριολεκτικά και μεταφορικά ΟΛΗ την Ελλάδα?
      Δυστυχώς θυμόμαστε και ντρεπόμαστε, πως και που βρέθηκαν τόσοι προδότες, που διέλυσαν ότι είχε απομείνει, αρνήθηκαν να πληρώσουν, συκοφάντησαν, υπονόμευσαν και ‘’ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ’’.
      Τι έκανε όταν έμαθε για τον τρόπο ανατροπής
      του Παπανδρέου από παράγοντες και συνεταίρους μιας άλλης εποχής . Τι έκανε για την καθαρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ενέργεια του Βενιζέλου και του Σαμαρά?
      Πως αντέδρασε? Τι είπε ?
      Πως συμπαραστάθηκε στον συνταγματικά εκλεγμένο πρωθυπουργό του 44% και τι έκανε για να υπερασπιστεί την έννομη τάξη και κυρίως το αποτέλεσμα της ΝΩΠΗΣ εντολής του κυρίαρχου λαού?
      Σε όλα αυτά συμπατριώτη αγωνιστή , πρέπει να δώσεις τη δική σου ερμηνεία και τη δική σου απάντηση.
      Ομολόγησαν την αλήθεια !!!
      Η σειρά σου τώρα να αποφασίσεις.
      Τώρα ξέρεις !!!

  12. »Στενοχώρησαν» τον μπαμπά της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου

    Έβαλε πρόστιμο σε Λάτση και Βαρδινογιάννη.
    =================================
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια,
    αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.
    Βενιζέλος, Σαμαράς αποφάσισαν την προδοσία και την ανατροπή και φυσικά ο Τσίπρας δεν προέβαλε καμία αντίρρηση. Κοινός εχθρός ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Νομικός σύμβουλος του Βαρδή ο Ν. Κωνσταντόπουλος ο κατήγορος του Ανδρέα.
    ————————————————————————————————
    *»ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

    *Σήμερα ‘’πονάνε’’ που ο κόσμος ‘’σηκώνει’’ τα λεφτά του.

    *Έφυγε ο Σαμαράς και φέραμε Τσίπρα , Ζωή, καΜένο και ΣΙΑ.

    Ο Βαρδής χαμογελά. Η Ελλάδα κλαίει ενώ η ζωή χάνεται…

    Η »αριστερά» για τελευταία φορά αποκαλύπτεται …

  13. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

    «Εγώ δεν ζητώ συγγνώμη για την απόφαση που πήραμε το 2009», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης. Πήραμε την απόφαση να προτάξουμε το εθνικό καθήκον, ακόμη κι αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη».
    Ο κ. Ραγκούσης μίλησε με σκληρά λόγια για την κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο -χωρίς να τον κατονομάζει- λέγοντας: «Αυτοί που πρέπει να ζητήσουν ‘συγγνώμη’ απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, ‘ρεμούλες’, έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν να ντρεπόμαστε, όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη».

    Ολη η δήλωση του κ. Ραγκούση:
    «Εγώ θα σας πω μια ακόμη μεγάλη αλήθεια. Εμείς, ως κόμμα, ως παράταξη και ως πρόσωπα, τον Οκτώβριο του 2009 πήραμε μια μεγάλη απόφαση. Εγώ, για αυτή την απόφαση ούτε ζητώ συγγνώμη, ούτε μετανιώνω.

    Πήραμε την απόφαση
    να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον, να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθεί ο τόπος ‘όρθιος’, ακόμα και αν εμείς εξαφανιστούμε από τον πολιτικό χάρτη.
    Εγώ, για αυτή την απόφαση, δεν μετανιώνω, δεν ζητάω συγγνώμη.
    =============================================
    Αυτοί που πρέπει να ζητήσουν ‘συγγνώμη’ απέναντι από τον ελληνικό λαό είναι αυτοί που πριν το 2009, και κυρίως από το 2004 μέχρι το 2009, η κυβέρνηση Καραμανλή και πριν από αυτήν, όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο και έκαναν ρουσφέτια, σπατάλες, ‘ρεμούλες’, έκαναν και προσωπικές περιουσίες και τώρα είναι πίσω από τα σίδερα της φυλακής και μας κάνουν να ντρεπόμαστε όταν προέρχονται από τη δική μας παράταξη.

    Αυτοί να ζητήσουν συγγνώμη, που πριν το 2009 κυβερνώντας την Ελλάδα, χάρη στον εξωτερικό δανεισμό, έκαναν εύκολες πολιτικές καριέρες και κατάφεραν εκείνα τα χρόνια, θυσιάζοντας το μέλλον και την προοπτική του τόπου, να δημιουργήσουν ένα εξελικτικό πρόβλημα, που στα χέρια μας το 2009 παραλίγο να κοστίσει την υπόσταση της χώρας».

  14. GKP. 9:10 30/05/2015

    Έχει απόλυτα δίκιο ο κος Ραγκούσης άν και τον βαραίνει ο αισχρός Νόμος περί απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας σε παιδιά Λαθρομεταναστών που εισέβαλαν παράνομα στην Ελλάδα.Ήταν ένας Νόμος κομμένος και ραμμένος σε αυτά που θέλει και αποσκοπεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.Κατά τα άλλα έχει δίκιο.Ό άνθρωπος στόν οποίο αναφέρεται είναι ο πιό ανέντιμος, ο πιό ψεύτης και ο πιό ιδιοτελής Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.Ότι έκανε το έκανε με σκοπό να πάρει την εξουσία για τον ίδιο και για την στενή κλίκα φίλων του, τους οποίους τοποθέτησε όλους σε κρατικά και κυβερνητικά αξιώματα.Σιγά μην πιστέψουμε ότι έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για το καλό της Ελλάδας την στιγμή που μας πηγαίνει ολοταχώς σε τρίτο σκληρότερο μνημόνιο και αμέσως μετά σε άτακτη και ασύντακτη χρεοκοπία.Μέσα σε τέσερις μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν εισβάλει στην Ελλάδα τόσοι Λαθρομετανάστες όσοι αυτοί που μπήκαν τα τελευταία δύο χρόνια.Ίσως οι μόνοι ευνοημένοι της σημερινής άθλιας συγκυβέρνησης μετά τους Δημοσίους υπαλλήλους είναι οι Λαθρομετανάστες.

  15. Θ.Τ. 8:49 30/05/2015

    Γειά στο στόμα σου, Ραγκούσαρε .
    Ο Τσίπρας κατόρθωσε να είναι χειρότερος
    και από τους σαμαροβενιζέλους .
    Δεν είναι και εύκολο . . .

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ» ΑΠΑΤΗ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ .

    ΜΕΤΑΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

  16. μαρια 8:41 30/05/2015

    εσεις μας χρεοκοπησατε λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.