AUTO - MOTO

Review : Project CARS

Το Project CARS αποτέλεσε το πρώτο crowd-funding racing βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία. Φανατικοί gamers του είδους προσέφεραν τον οβολόν τους ώστε να πάρει σάρκα και οστά ένα παιχνίδι ακριβώς όπως το θέλουν.

Έχοντας παίξει και την early access αλλά και την πλήρη, ολοκαίνουρια, επίσημη έκδοση του Project CARS μπορούμε να πούμε ότι είναι το ομορφότερο racing παιχνίδι μέχρι στιγμής. Αν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης το σκηνικό είναι τόσο συναρπαστικό που οι ώρες κυλούν ανεμπόδιστα.

project_cars_review_bal-(2)

Όμως το παιχνίδι είναι στα μέτρα των φανατικών racing gamers; Σαφέστατα, όχι! Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Project CARS συνειδητοποίησε πως το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι ελκυστικό σε μία ευρεία γκάμα gamers και όχι μόνο στους φανατικούς που διαθέτουν τιμονιέρα, κάθισμα, πετάλια, τρεις οθόνες κλπ. Το Project CARS αναμφίβολα παλινδρομεί ανάμεσα στο simulation και στο arcade. Θέλει χρόνο και ικανότητες για να παίξεις στο ανώτατο επίπεδο αλλά ταυτόχρονα, οι επιλογές στα βοηθήματα είναι τόσο πολυάριθμες που μπορεί να είναι και το πρώτο racing game κάποιον!

Το Project CARS μας εισαγάγει και σε ένα νέο είδος career mode. Σε αυτό, όλα είναι ξεκλείδωτα από την αρχή, δίχως να υπάρχει μία ιεραρχία στην ανέλιξη του οδηγού αγώνων που υποδύεστε. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε μυημένοι, οι σβούρες, οι έξοδοι και η απογοήτευση θα σας απομακρύνουν το χαμόγελο και την όρεξη, ειδικά αν επιχειρήσετε να παίξετε δίχως τιμονιέρ. την οποία θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ευχαρίστησης του τίτλου.

project_cars_review_bal-(8)

Όσον αφορά την ποικιλία το Project CARS δεν θα σας απογοητεύσει. Στα αυτοκίνητα συναντούμε από kart μέχρι Ford Escort MKII, από παλιές δόξες του BTCC (Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού) μέχρι τα «καθημερινά» Evo, STi, την McLaren P1, το BAC, το Audi R18 TDi κα. Οι διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε καλύπτουν όλες τις ανάγκες μεταφέροντας ατόφια αίσθηση από σιρκουί όπως: Silverstone, Oulton, Spa-Francorschamps, Nurburging-Nordschleife, Suzuka, Zolder & Le-Mans ενώ μπορείτε να οδηγήσετε μαγευτικές καθημερινές διαδρομές από Γαλλική Ριβιέρα και Καλιφόρνια.

project_cars_review_bal-(9)

Το Project CARS βρίσκεται κοντά μας σε όλες τις κονσόλες νέας γενιάς καθώς και στον Η/Υ τόσο σε κανονική έκδοση όσο και σε περιορισμένη για όσους είναι περισσότερο…συλλέκτες!

project_cars_review_bal

Τίτλος: Project CARS
Είδος: Racing Arcade/Simulation
Πλατφόρμα: PC, PS4, XBOX One
Τιμή: 40,90€ PC (κανονική) & 59,90€ (περιορισμένη)
79,90€ (PS4, XBOXOne) μόνο περιορισμένη

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από το www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.