Neo

Το Κίνημα πάει …παντού

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι δράσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε όλη την Ελλάδα, με το «πρόγραμμα» να έχει από συναντήσεις στελεχών και Ομάδων Αυτοοργάνωσης, ως παρεμβάσεις και …επίκαιρες για την χώρα συζητήσεις.

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις εξελίξεις στην οικονομία μίλησε χθες στην Καλλιθέα ο Φίλιππος Σαχινίδης, που παραδίδει σήμερα την σκυτάλη στον Γιώργο Ελενόπουλο που θα βρεθεί στα Τρίκαλα για την ολομέλεια της Δημοτικής Ομάδας Πρωτοβουλίας στην περιοχή.

Σειρά αμέσως μετά, στις 2 Ιουνίου έχουν ανοικτές πολιτικές συζητήσεις στην Πετρούπολη και την Άνω Γλυφάδα, παρουσία του Συμεών Κεδίκογλου η δεύτερη. Τον κύκλο αυτό κλείνει και πάλι ο Φίλιππος Σαχινίδης με την πολιτική συζήτηση στη Νέα Σμύρνη μία μέρα μετά.

Το «όργωμα» της Ελλάδας,από τη Λιβαδειά, ως την Κέρκυρα και από την Φλώρινα ως την Κρήτη, μάλιστα, έχειπολλαπλά αποτελέσματα. Πέραν από την ηθική ικανοποίηση της επαφής με τον κόσμο,το Κίνημα οργανώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, με τις ΔημοτικέςΟμάδες Πρωτοβουλίας να …φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, αναλαμβάνοντας αμέσωςδουλειά. Δείτε τι έγινε στο Ηράκλειο. Δεν πρόλαβαν να παρατηρήσουν την ανάγκηκαι η Ομάδα Πρωτοβουλίας βρήκε τον χώρο για να στεγαστούν τα γραφεία τουΚινήματος. Αν όλα πάνε καλά, μάλιστα τα γραφεία της οδού Έβανς θα ανοίξουν τη Δευτέρα κιόλας…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.