Neo

Το Ποτάμι επιτίθεται σε ΔΟΛ, Αυγή και …Ζωή

Μπορεί για τους αναγνώστες εφημερίδων ο Σταύρος Θεοδωράκης να έγινε γνωστός μέσα από «ΤΑ ΝΕΑ», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους …χαρίζεται.

Κάθε άλλο. Μιλώντας από το βήμα της δεύτερης Μετεκλογικής Συνδιάσκεψης Στελεχών του κόμματός του, ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «ο ΔΟΛ, το Βήμα και Τα Νέα, 110 μέρες τώρα δεν έχουν ούτε ένα ρεπορτάζ για τη δράση του Ποταμιού. Μόνο αρνητικά σχόλια και νουθεσίες». Η μπάλα, ή μάλλον …το Ποτάμι, πήρε γρήγορα και την εφημερίδα Αυγή, κύριος μέτοχος της οποίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. «Και από κοντά το θράσος του νέου καθεστώτος», είπε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι χθες η Αυγή έκανε άλλη μία ολομέτωπη επίθεση στο Ποτάμι.

Και για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για ευθεία επίθεση αποκλειστικά σε εφημερίδες που δεν προβάλουν ή επιτίθενται, όπως λένε στο Ποτάμι, στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, με ένα non paper, ωσάν να ειρωνεύονται το Μέγαρο Μαξίμου για την πρακτική του στην ενημέρωση, τα στελέχη του κόμματος απάντησαν με σφοδρότητα χθες στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, και όσα είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη περί …τσαγιού που έπινε με βουλευτές της ΧΑ. «Ποιος ασχολείται με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τη ‘μάνα του λόγου’ της Χρυσής Αυγής, όπως εύστοχα είπε η Λιάνα Κανέλη», αναρωτιούνται, ενθυμούμενοι ίσως και το σαρδάμ της Προέδρου της Βουλής που παραλίγο να παρουσιαστεί ως πρόεδρος της Χρυσής Αυγής…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. θ.τ. 9:15 18/05/2015

    Αμ είχαμε καλομάθει Κε σακκίδιε .
    Είτε τα χαλάσατε, είτε δεν τα «φέρνουν» τώρα οι διάφοροι ΔΟΛιοι .
    Απορώ πως άνθρωποι με ορθολογισμό που είναι στο Ποτάμι
    δεν βλέπουν την ιεραρχία εξουσίας
    Ολιγάρχες -> Μ.Μ.Ε. -> κόμματα κ.λπ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.