AUTO - MOTO

Alfa Romeo Giulia 2015

Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Giulia, το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο με το οποίο η ιταλική μάρκα επιστρέφει στην κατηγορία των premium και sport sedan.

Με δυναμικό σχεδιασμό ο οποίος διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μία Alfa Romeo είναι έτοιμη να κάψει καρδιές και να βάλει τον γερμανικό ανταγωνισμό να βλέπει εφιάλτες.

Alfa_Romeo-Giulia_2016_News-(2)

Στις εικόνες βλέπουμε την κορυφαία έκδοση QV η οποία έχει να επιδείξει πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά. Συγκεκρίμενα το μοτέρ της, V6 3.0lt αποδίδει 510ps οι οποίοι υπόσχονται 0-100km/h σε μόλις 3,9sec. Εκτός αυτού όμως ο διπλοτούρμπινος κινητήρας, στον οποίο έχουν βάλει το χέρι τους μηχανικοί της Ferrari, συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Alfa_Romeo-Giulia_2016_News-(3)

Επιπροσθέτως το ιταλικό μοντέλο υπόσχεται κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά χάρη στο νέο πάτωμα "Giorgio" το οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς χαρίζει κορυφαία στρεπτική ακαμψία, στα διπλά ψαλίδια εμπρός και το χαμηλό βάρος χάρη στη χρήση ανθρακονημάτων σε καπό, άξονα μετάδοσης, και την οροφή. Η κατανομή του μάλιστα είναι στο 50:50 σε εμπρός και πίσω άξονα.

Alfa_Romeo-Giulia_2016_News-(4)

Μένει να μάθουμε και για τις υπόλοιπες πιο ταπεινές εκδόσεις. Μείνετε συντονισμένοι.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από το www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.