Neo

Από τις Βρυξέλλες στο Ραδιομέγαρο

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευθεί στον Διονύση Τσακνή και τον Λάμπη Ταγματάρχη, όταν η νέα ηγεσία της ΕΡΤ είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα δώσει το παρών στο μεγάλο πάρτι στις 11 Ιουνίου στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου.

Βεβαίως, λόγω των έκτακτων εξελίξεων και της παραμονής της ελληνικής αποστολής στις Βρυξέλλες, όλα έδειχναν ότι οι ανειλημμένες υποχρεώσεις δε θα επέτρεπαν στον πρωθυπουργό να γιορτάσει μαζί με τους εργαζόμενους το άνοιγμα της δημόσιας τηλεόρασης. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας τους διέψευσε, αφού έφυγε από τις Βρυξέλλες και μόλις προσγειώθηκε, μετέβη κατευθείαν στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας -και πρωτεργάτη της επανίδρυσης της ΕΡΤ- Νίκο Παππά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΒ 11:24 12/06/2015

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ
    ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ?
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ‘’Θα πάρουμε τα χρήματα που μας δίνουν χωρίς επιτόκια θανάτου και όρους σκλαβιάς’’.
    Τσίπρας: «Τέρμα τα μνημόνια και η τρόικα την επομένη των εκλογών!»
    =========================================================
    «Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική του συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο και πρόσθεσε ότι ακόμα και με αυτοδυναμία του κόμματός του θα επιδιώξει συνεργασίες.
    Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα την επόμενη μέρα» και υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο, ιστορικό ραντεβού και καλείται να αποφασίσει «αν θα συνεχιστεί η τραγωδία που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο δρόμος των θυσιών δίχως αντίκρισμα ή αν θα υπάρξει διέξοδος, ελπίδα, πραγματική διαπραγμάτευση, επιστροφή στην ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».
    Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, αμέσως μετά τις εκλογές, λέγοντας πως δεν θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα.
    «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
    ΣΧΟΛΙΟ: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.