Neo

O Αντώναρος «δείχνει» ΓΑΠ, με αφορμή την αδιαλλαξία του ΔΝΤ

Ευκαιρία να ξιφουλκήσει κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρήκε ο τελευταίος εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook και, αφού περιγράφει όσα ανέφερε η FAS για το ρόλο του ΔΝΤ στη ναρκοθέτηση της συμφωνίας που επιχειρήθηκε να συνομολογηθεί μεταξύ Τσίπρα και Μέρκελ-Γιούνκερ-Ολαντ, ο κ. Αντώναρος στοχοποιεί, εμμέσως πλην σαφώς, τον Γ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι πρέπει «να θυμόμαστε ποιοι, πώς και γιατί μεθόδευσαν την εμπλοκή του ΔΝΤ σε μία καθαρά ευρωπαϊκή υπόθεση. Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο...», σημειώνει ο κ. Αντώναρος, συνεχίζοντας την προσπάθεια να φορτωθούν όλες οι αμαρτίες στην πλευρά Παπανδρέου και, αντιστοίχως, να απαλλαγεί των ευθυνών η πλευρά Καραμανλή.

14 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. τετοιοι πολιτικοι σαν τον αντωναρο δεν αφηνουν τιποτεπου εχει υγεια ορθιο.το οτι ελεγε ψεματα συνειδηταγια το ελλειμα οκ. εκπροσωποςδεν το εχει ενταξει στα προβληματα που αφησαν οταν εφευγαν .κριμα που εχουν και θρασος να μιλανε.τουλαχιστον το αφεντικο του λουφαξε.

  2. Για να μην ξεχνιώμαστε, τις εγκληματικές αποφάσεις της συμμορίας του μπουχέσα κ.καραμανλή, τις κουκούλωσε η προδοσία του παχυδερμικού αποστάτη β.βενιζέλου, ο οποίος υπονομεύοντας τον πρωθυπουργό του Γιώργο Παπανδρέου, δημιούργησε ό,τι κινείται σήμερα στον πολιτικό χάρτη της χώρας.
    Αν στήριζε τον Γιώργο, ούτε τσίπρας θα έπαιρνε εντολή για κυβέρνηση, ούτε σαμαράς θα υπήρχε, ούτε ποτάμια, ούτε φυσικά ψεκαμμένοι, ούτε τίποτα. Η χώρα θα δανειζόταν από τις αγορές και θα είχε ανακάμψει οικονομικά.
    ΓΙΑ ΌΛΑ ΦΤΑΊΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, το οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την προσφορά του στην πατρίδα η ΦΩΦΑΡΑ.
    ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ.

  3. Ν.Μαν. 18:14 15/06/2015

    H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ (Αποτελέσματα 31/12/2003):
    ============================================
    1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=30 Δις Euro
    2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού ……………=3,3 % του ΑΕΠ
    3. Πρωτογενές Έλλειμμα …………………….= 0
    4. Πρωτογενές Πλεόνασμα …………………=1,7 % του ΑΕΠ
    5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών.= 8,65 Δις
    6.ΔημόσιοΧρέος……………………………..=178 Δις
    Και ας δούμε πως ήταν οι ίδιοι οικονομικοί δείκτες, όταν αποχώρησε ο κ. Καραμανλής.

    Β. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Αποτελέσματα 31/12/2009):
    ===========================================
    1. Πρωτογενείς Δαπάνες …………..= 59 Δις (Αύξηση 96,66%)
    2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού…….=15.6 % του ΑΕΠ (36 Δις -Αύξηση 387,5%)
    3.Πρωτογενές Έλλειμμα …………….. =10,6 % του ΑΕΠ (24,5 Δις- Αύξηση = ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
    4. Πρωτογενές Πλεόνασμα ………….=0
    5. Έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχουσών
    (Εξωτερικών) Συναλλαγών …………=25,8 Δις (11,2%
    του ΑΕΠ) Αύξηση 198,2%
    6. Δημόσιο Χρέος ………………………..=299 Δις (129,7%
    του ΑΕΠ) Αύξηση σε Euro: 67,98%

  4. ΝΒ 18:11 15/06/2015

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΗΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ???

    Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στάση μας. Ο Καραμανλής δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω. Αφού το 2007 ΕΚΛΕΙΣΕ τη βουλή και παραγράφηκαν όλες οι ευθύνες των υπουργών , των καλογήρων, των μπετατζήδων, των ‘’ REAL ESTATES’’ των υπουργών και των συζύγων αυτών, των κουμπάρων , των γαμπρών και των παράνυμφων και όλων των λαδωμένων ποντικών του κοινοβουλευτικού του τόξου, σκέφτηκε , ότι δεν αξίζει να μιλήσει αυτός , αφού ‘’μιλούν τα έργα του’’
    Τα λένε όλα γι’ αυτόν οι άνθρωποι του, εκείνοι που αυτός επέλεξε για να μας κυβερνήσουν. Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ανέκδοτο «Μιχάλης Λιάπης» που έκλεβε μέχρι και ρεύμα για να γλιτώσει 250 ευρώ τον χρόνο; Από την ‘’καντίνα’’ του Μαγκήνα, από τον Άγγελο Φιλιππίδη που το 2009, τη χρονιά της χρεοκοπίας, δάνειζε αβέρτα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Κοντομηνά και τον Λαυρεντιάδη από το ταμείο κρατικής τράπεζας; Από τον Πάκη των εκατοντάδων χιλιάδων παραθυρικών προσλήψεων, από τον Στυλιανίδη τον ‘’ευεργέτη’’ των ΜΚΟ βορείου Ελλάδας, από τον ‘’νόμιμο αλλά και μη ηθικό καθεστώς του Βουλγαράκη, από την οικιστική αποκατάσταση του Ρουσόπουλου, από τον Σουφλιά των ευεργέτη των νταβατζήδων, ή, από τον Χατζηγάκη τον ‘’ευεργέτη’’ των τσιφλικάδων του ..χωριού του????

    Από τον Γιάννη Τραγάκη που ομολόγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ήξερε από το 2005 τα πάντα για το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου και δεν έκανε τίποτα; Από τον Πάνο Καμμένο που από υπουργός Ναυτιλίας του Καραμανλή εξελίχθηκε σε Εθνάρχη των Ψεκασμένων;
    Σε ανθρώπινο επίπεδο πλέον τον καταλαβαίνω. Τι να βγει πει; Κι εγώ στη θέση του μπορεί να ντρεπόμουν και να κρυβόμουν.

  5. Σας φτύνουν όλοι ρε χαϊβάνια.

  6. ΚΩΣΤΑΣ 16:01 15/06/2015

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ 2004 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΗΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ 12.000 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΔΙΠΛΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ,ΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΥΣΤ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

  7. ΚΩΣΤΑΣ 15:46 15/06/2015

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2009 ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ 60 ΔΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

  8. Επιστολές φωτιά του Π Δούκα στον Κ. Καραμανλή για το …
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=413313
    31 Ιουλ 2011 – Π. Δούκα προς το Μέγαρο Μαξίμου στις οποίες περιγράφεται επακριβώς ο κίνδυνος και αυτό … «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια».
    ======================================
    ΔΟΥΚΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    «Πουλήστε σε Ελληνες αεροδρόμια και λιμάνια»
    =======================================
    Από τον Οκτώβριο 2008 ο κ. Π. Δούκας είχε υποβάλει αναλυτικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης.
    Στην επιστολή με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008 επεσήμαινε στον Πρωθυπουργό: «Δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.Το επόμενο δωδεκάμηνο το Ελληνικό Δημόσιο θα χρειαστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του και τα χρεολύσια. Χρειάζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».

    Στην επιστολή του ο κ. Δούκας πρότεινε μια σειρά μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης με πρωτοβουλίες που δεν θα απαιτούν μεγάλες νέες δαπάνες.

  9. ΠΑΝΟΣ Μ. 11:37 15/06/2015

    Προδοσία και ανατροπή μετά την συμφωνία ΜΠΑΡΟΖΟ.
    ====================================
    Και αφού συμφώνησαν για τη διαδοχή Σαμαράς και Βενιζέλος,
    τότε και μόνον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Σαμαράς( 4 Απριλίου 2012) ότι το έλλειμμα ήταν 16% και αυτό παρέδωσε ο Καραμανλής. Μέχρι τότε σιωπούσε και ΕΚΒΙΑΖΕ να υποκαταστήσουν την νομιμότητα και την λαϊκή βούληση των πρόσφατων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009.
    Αυτόν λοιπόν, το ΓΝΩΣΤΟ πολιτικό εφιάλτη και τυχοδιώκτη επέλεξαν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους ’’σώσει’’ ξεχνώντας τα πάντα και πιστεύοντας κάθε βρώμικη συκοφαντία εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.
    Σήμερα, έφεραν στην εξουσία με ψήφους και Καραμανλικούς , τον έτερο των εμπρηστών τον συνέταιρο του καμένου εντελώς, Αλέξη Τσίπρα.
    Έτσι μετά την περιφέρεια Αττικής, ο Καραμανλής ενίσχυσε τον Τσίπρα και για την πρωθυπουργία. Η παλιά εμπορική τους συνεργασία ( μεταπράτες χώματος) φαίνεται ότι έχει ρίζες και μέλλον.
    Ο Τσίπρας πρότεινε τον Καραμανλή για την Προεδρεία της Δημ.
    ‘’Ερωτας από παλιά’’ δεν κρύβεται !

  10. Έκθεση του ΔΝΤ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2009 !
    ==========================
    Τον Αύγουστο του 2009 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
    στην ετήσια του έκθεση «Άρθρο ΙV», που κάνει για όλες τις χώρες, αποφασίζει και αυτό με τη σειρά του να χτυπήσει το καμπανάκι με τον πιο ηχηρό τρόπο. Ο Ολλανδός εισηγητής της έκθεσης Μπομπ Τράα, ειδικός σε στατιστικά θέματα χρέους, αναφέρει μεταξύ των άλλων προβλημάτων της οικονομίας το συνεχές αυξανόμενο χρέος της χώρας, την απώλεια ανταγωνιστικότητας και το μεγάλο έλλειμμά της.

    *Όταν στο υπουργείο Οικονομικών βλέπουν το προσχέδιο της έκθεσης αντιδρούν έντονα και ζητούν να μη δημοσιευθεί ό,τι αρνητικό υπάρχει σχετικά με την Ελλάδα και την αδυναμία της να βγει στις αγορές, καθώς και ό,τι σχετιζόταν με το ρίσκο της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης (τα δύο μόνα στοιχεία που είχε δικαίωμα η Ελλάδα να παρέμβει).

    *Όντως η έκθεση βγαίνει με μερικές αναφορές σβησμένες. Όμως και γι’ αυτούς που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις εκθέσεις του ΔΝΤ,

    *ο Τράα δημοσιεύει και μία συμπληρωματική που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «αν η Ελλάδα ήταν εταιρεία, θα ήταν χρεοκοπημένη» καθώς τα έξοδά της ήταν κατά
    =============================================================================
    51 δισ. περισσότερα από τα έσοδα. [/b]
    =============================

    *Σχόλιο ΝΒ: Τι άλλο πιο καθαρό από το πιο σαφές από την ετήσια έκθεση του ΔΝΤ, το οποίο με πρόσκληση της κυβέρνησης Καραμανλή βρίσκεται στην Ελλάδα συνεχώς από τις αρχές του 2005, συμβουλεύοντας και
    —————————————————————————————————————–
    προτρέποντας σε αλλαγή πορείας της οικονομίας. Όμως Αλογοσκούφηδες, Σαμαράδες και Παυλόπουλοι είχαν
    ———————————————————————————————————-
    κατά »νού» την επόμενη ημέρα. Έπρεπε να συνεχιστεί η παραπλάνηση της Ευρώπης και των Ελλήνων
    ——————————————————————————————————
    ψηφοφόρων για την χρεοκοπία που ερχόταν. Έπρεπε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο της πολιτικής
    ———————————————————————————————————-
    εξόντωσης Παπανδρέου, που θα »ταυτιζόταν» με την ευθύνη της χρεοκοπίας της χώρας.
    —————————————————————————————————-

  11. Mνήμων 11:24 15/06/2015

    Πού πήγαν τα έξοδα του Δημοσίου

    • Τη νεοκαραμανλική πενταετία τα έξοδα του Δημοσίου έτυχαν κατακόρυφης αύξησης. Για μισθούς και συντάξεις αυξήθηκαν κατά 80% μέσα σε πέντε χρόνια!…!…!
    Δηλαδή περίπου 26,5 δις … Εξ’ αυτών τα 19 δις σε μισθούς και τα 7,5 σε συντάξεις !…! Εάν συνυπολογίσουμε την κατακόρυφη αύξηση των εξόδων για την Υγεία φτάνουμε στα 43 δις, όταν οι πρωτογενείς δαπάνες είναι 59 δις …..
    Σκεφτείτε ότι τα έσοδα του κράτους είναι περίπου 50 δις και αυτά προσπαθεί να αυξήσει το μνημόνιο με όλο τον ορυμαγδό μέτρων, φόρων και μειώσεων.

  12. NB 11:21 15/06/2015

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα. Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος .
    Κατέστρεψε την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!! Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    Σήμερα η δικαιοσύνη γιατί τους καλύπτει?

  13. N.MAN. 11:19 15/06/2015

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Στην πατρίδα μας,
    εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες, με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε. Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας. Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν. Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. –

  14. N Bράχος 11:18 15/06/2015

    Να τι φιέστες» χάλασε η ομάδα Παπανδρέου.
    Στα 658 εκατ ευρώ οι μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες του 2009!
    Διαβάζω στο Newsit.gr για τις δαπάνες που έκρινε παράνομες το Ελεγκτικό
    Συνέδριο :
    Μέσα σε ένα χρόνο εξαπλασιάστηκαν οι μη νόμιμες δαπάνες. Το 2008 ήταν 106,4 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 40 εκατ. καταγράφηκαν σε ΟΤΑ και άλλα 60 εκατ. σε ΝΠΔΔ. Ένα χρόνο μετά, εν μέσω κρίσης πάντα αλλά και προεκλογικής περιόδου, το συνολικό ποσό των δαπανών έγινε μεγαλύτερο κατά έξι φορές, φτάνοντας τα 657,7 εκατ. ευρώ! Από αυτά, τα 505,5 αφορούν…

    …στις υπηρεσίες του κεντρικού κράτους, τα 113 εκατ. τα ΝΠΔΔ και τα 38 εκατ. τους ΟΤΑ.
    Σχόλιο : Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή αποτυπώνονται για ακόμα μια φορά σε αριθμούς που σοκάρουν. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το έλλειμμα του 2009 φουσκώθηκε, έλαβαν την πολιτική απόφαση να ξοδέψουν 658 εκατομμύρια ευρώ σε μη νόμιμες

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.