Neo

Ο Τσίπρας εντυπωσιάστηκε από το γραφείο Μπαλτά

Όσοι έχουν πάει στο γραφείο υπουργού στο υπουργείο Παιδείας, έχουν δει ένα… εντυπωσιακό οροφοδιαμέρισμα, πολλών τετραγωνικών, το οποίο είναι πολυτελέστατα διακοσμημένο με έπιπλα αντίκες, ακριβά χαλιά και άλλα είδη πολυτελείας.

Έτσι, χθες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή του όταν μπήκε στο γραφείο του Αριστείδη Μπαλτά και αντίκρισε την απίστευτη πολυτέλεια. «Εδώ μέσα μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, Αριστείδη», είπε ο πρωθυπουργός γελώντας στον υπουργό Παιδείας, με τον τελευταίο να «καρφώνει» τους προκατόχους του, λέγοντας ότι «το γραφείο είναι φτιαγμένο για αυτοκράτορες, γιατί κάποιοι από τους προηγούμενους νόμιζαν ότι είναι αυτοκράτορες».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΔΤ 17:16 03/06/2015

    Μετά από αυτά τα σχόλια του κου Μπαλτά μιας και δεν του αρέσει να είναι αυτοκράτορας σε αυτοκρατορικά γραφεία να μας ενημερώσει πότε σκέφτεται να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο γραφείο προκειμένου να εγκατασταθεί σε κάποιο που αντιστοιχεί στη λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Σύριζα.

  2. Ε.Στ. 12:34 03/06/2015

    Η σπόντα ελπίζω να πήγαινε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, άντε και λίγο στην κ. Γιαννάκου. Επί των ημερών του κ. Άρη «χλιδοποιήθηκε» το Υπουργείο κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.