ΕΛΛΑΔΑ

Αίσιο τέλος

Έληξε η ομηρία γυναίκας στο πλοίο «Κρήτη 2»

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία γυναίκας στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2», που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα ένα άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών, αίφνης έσπασε ένα ποτήρι και πήρε όμηρο μια γυναίκα στο πλοίο «Κρήτη 2», που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς.

Ο άνδρας κρατούσε τη γυναίκα υπό την απειλή του σπασμένου ποτηριού, στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου από τις 3:00 τα ξημερώματα έως τις 6:30 περίπου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν, ενώ ο 30χρονος δεν φερόταν να έχει κάποια σχέση με τη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο των ειδικών αποστολών του Λιμενικού, μονάδα υποβρυχίων αποστολών και στελέχη της ασφάλειας Πειραιά, που μπήκαν στο πλοίο, αφόπλισαν και συνέλαβαν τον άνδρα.

Ο 30χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ενώ η γυναίκα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φέρεται να είχε κάποια σχέση με τη γυναίκα ούτε είχε διατυπώσει κάποιο αίτημα στον πλοίαρχο του πλοίου. Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.