Neo

Στην πλατεία Κοτζιά μιλάει την Πέμπτη ο Γιώργος

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην πλατεία Κοτζιά στις 8:00 το βράδυ.

Πιστεύοντας στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών πως οι προοδευτικοί πολίτες θέλουν μία άλλη Ελλάδα σε μία άλλη Ευρώπη, καλούν στην εκδήλωση κάθε δημοκράτη πολίτη, που πιστεύει στο όραμα μίας Ευρώπης δημοκρατικής, προοδευτικής, πολυπολιτισμικής,πολύχρωμης, μίας Ευρώπης που υπηρετεί τα συμφέροντα των λαών της, όπως λένε, μίας άλλης Ευρώπης που αγωνίζεται για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και μίας ΕΕ πουυπάρχει χάριν των λαών της και δίνει προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη και όχι στην λιτότητα.

«Όλοι εμείςπου θέλουμε και αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα. Να τηναπαλλάξουμε από τη μάστιγα του πελατειακού, παρασιτικού πολιτικο-οικονομικούσυστήματος. Όλοι εμείς - που έχουμε διαρκές μέτωπο με τον αυταρχισμό και τησυντήρηση, από όπου και αν αυτή προέρχεται. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μιαανθρώπινη Ευρώπη, ασπίδα στις επιδιώξεις μικρών και μεγάλων συμφερόντων», λένε,καλώντας σε ενότητα των λαών της Ευρώπης. Υποστηρίζουν άλλωστε ότι η απουσία μαςαπό την Ευρώπη και η απομόνωση, ανοίγει τον δρόμο σε όσους επιδιώκουν νααγοράσουν φτηνά περιουσίες και συνειδήσεις. Με σύνθημα ότι «η έξοδος από τηναπομόνωση στην οποία μας οδήγησαν απερίσκεπτες επιλογές και η επανεκκίνηση της Ελλάδαςθα γίνει μέσα στην Ευρώπη», το Κίνημα λέει ‘όχι’ στην επαναστατική γυμναστικήστην πλάτη του Ελληνικού λαού, για να συγκαλυφθούν εύκολα λόγια και κάλπικεςυποσχέσεις.
«Λέμε όχι στον ψευτοπατριωτισμό, που απομονώνει και αποδυναμώνει τους Έλληνες,τη χώρα. Λέμε ναι στην επανάσταση του αυτονόητου για μια Ελλάδα τηςδημοκρατίας, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης. Λέμε ναι στον πατριωτισμό που απαλλάσσει την Ελλάδα από εξαρτήσεις χτίζοντας μια οικονομία παραγωγική και όχι παρασιτική, που μας επιτρέπει να σταθούμε στα δικά μας πόδια», σημειώνουν μεστόχο τελικά την αλλαγή της Ελλάδας και την αλλαγή της Ευρώπης…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ilios 1:53 01/07/2015

    Πρόεδρε Γιώργο παπανδρεου έχεις δικαιωθεί σε ολα είσαι έτη φωτός μπροστα

  2. Θ.Τ. 20:53 30/06/2015

    Θα είμαστε όλοι εκεί.

  3. ΒΕΝΙΑ 14:48 30/06/2015

    Aλλο ήθος, άλλο ύφος, αλλη ηθική, άλλη ανθρωπιά!!

  4. αγγελος 13:06 30/06/2015

    Θα ειμαστε ολοι εκει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.