Neo

Απότομα …ευγενείς!

Μία εύστοχη παρατήρηση, κάνει ο πρώην υπουργός και νυν εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής, συγκρίνοντας εμμέσως με το τι συνέβαινε στην χώρα επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου.

«Όλο αυτό το σουρεάλ που ζούμε, μάλλον κάποιους τους έκανε απότομα ευγενείς», λέει. Καιεξηγείται. Σήμερα, παρά τα κοινά στοιχεία στη διαπραγμάτευση, τουλάχιστον όσον αφορά στις πιέσεις που ασκούνται από τους εταίρους μας στην ελληνική κυβέρνηση,«δεν ακούσαμε ούτε για νενέκους, ούτε για προδότες, ούτε για σιωνιστές και Εβραίους», λέει με νόημα.

Αναρωτιέται μάλιστα, αν στο καλό πλέον σενάριο συμφωνίας με μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων,διάφοροι ‘πατριώτες’ θα ξανατυπώσουν αφίσες WANTEDγια τους ομογάλακτούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που θα την ψηφίσουν.

Αν σας θυμίζει κάτι...

Όχι,γιατί αίφνης, μιλά κάποιος για ‘εσχάτη προδοσία’ στον βαθμό που μία κυβέρνησηθα πάει την χώρα στη δραχμή και πέφτουν όλοι να τον ‘φάνε’ για το … «πρωτοφανές»που εκστόμισε.

Ενώ κάτι άλλες εποχές, αυτά τα είχαμε … ψωμοτύρι!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τάκης 9:50 09/07/2015

    Θα ήθελα να διαφωνήσω, η «ευγένεια» δεν είναι σημείο των καιρών που τότε είχε εξαφανιστεί ενώ τώρα ξαναεμφανίστηκε, η «ευγένεια» εξακολουθεί να είναι στοχευμένη ακόμα και σήμερα. Παράδειγμα είναι η συμπεριφορά του μπέ-ου που ανεπίσημα πήρε τα εύσημα και κέρδισε τις εντυπώσεις επειδή στόχος ήταν ο «μισητός ΓΑΠ» αλλά το κυριότερο επίσημα δεν υπήρξε και καμία αντίδραση καταδίκης από κανέναν θεσμό ή κόμμα, εντύπωση μου έκανε ιδιαιτέρως η σιωπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και η από την πλευρά του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μη απαίτηση θεσμικής αντίδρασης

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.