Neo

Να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει...

Μπορεί με την μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στα προαπαιτούμενα, να αποφεύχθηκε προσωρινά το grexit, στο ΠΑΣΟΚ όμως εκτιμούν ότι για να γλιτώσει οριστικά από τον κίνδυνο η χώρα, πρέπει να υπάρξει ένας οδικός χάρτης που θα ακολουθήσει η χώρα, ώστε μαζί με το τρίτο μνημόνιο να εισαχθεί στη διαπραγμάτευση και η διευθέτηση του χρέους.

Τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα πρέπει να πάμε σε αυτή τη διαπραγμάτευση, και οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, περιέγραψε γλαφυρά η πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, δίνοντας και το στίγμα των κινήσεων του ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα.

"Πρέπειο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει", είπε."Είτε θα συμπλεύσει με τη 'δραχμαριστερά' του κ. Λαφαζανη και ουσιαστικάαπό τα αριστερά θα βοηθήσει τη δεξιά στρατηγική του κ. Σόιμπλε και των πλέονσυντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, που θέλουν να μας πετάξουν από το ευρώ, ή θαπαραμείνει στο δρόμο που χάραξε ο κ. Τσίπρας, δηλαδή σε συμφωνία με τη συνδρομήή την ανοχή και των κομμάτων της αντιπολίτευσης".

Αλήθεια,αν όλα πάνε κατά πώς τα θέλει το ΠΑΣΟΚ, και ο Αλέξης Τσίπρας επιμείνει στηνπορεία που χάραξε υπογράφοντα συμφωνία μετά από 17 ώρες συνεδρίασης της ΣυνόδουΚορυφής τις Βρυξέλλες, το ΠΑΣΟΚ θα συνδράμει, ή θα ανεχθεί;

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 9:51 28/07/2015

    Η Κα βουλευτής του «ΠΑΣΟΚ» – μήπως γοητευμένη κι΄αυτή –
    περιμένει πως ο Τσίπρας «θα παραμείνει στον δρόμο που χάραξε»
    ( μετά 17 ώρες κλωτσιές που – ΕΥΤΥΧΩΣ – έφαγε στις Βρυξέλλες ),
    και που την άλλη μέρα κι΄όλας άρχισε τα :
    * όχι ατα υπουργεία η τρόικα
    * όχι στο κόψιμο πρόωρων συντάξεων
    * όχι φορολογια στους δήθεν αγρότες και μεγαλοαγρότες . . .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.