Neo

https://www.youtube.com/watch?v=BjnNpQ89rQw

Ο Ευκλείδης απασφάλισε

Παρά το γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι εξαιρετικά πιεσμένος με τα οικονομικά μεγέθη και την διαπραγμάτευση, χθες στη Βουλή έδειξε και ένα άλλο πρόσωπο, που το ξέρουν πολύ καλά όσοι τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια στην εσωκομματική του δραστηριότητα.

Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, δεν περιορίστηκε σε νούμερα και αριθμούς, αλλά προέβη και σε γενικότερες πολιτiκές παρεμβάσεις, προλαβαίνοντας να τσακωθεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον... Αλέξη Μητρόπουλο, αλλά και πραγματοποιώντας μαθήματα μαρξισμού στον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο. Ο Τσακαλώτος «κάρφωσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο επειδή διαπόμπευσε οροθετικές ιερόδουλες, απάντησε στον Ευάγγελο Βενιζέλο (που τον είχε κατηγορήσει ότι προσπαθεί να διεμβολίσει την Κεντροαριστερά) ότι... «η Κεντροαριστερά δεν βρίσκεται στην ακμή της για να έχει κανείς συμφέρον να την διεμβολίσει» και όταν ενοχλήθηκε από τις συνεχείς διακοπές του Νίκου Καραθανασόπουλου, κάλεσε τον Αλέξη Μητρόπουλου να... προεδρεύσει. «Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε;», τού είπε, ευχαριστώντας τον με ειρωνεία για το πώς προστατεύει τους υπουργούς της κυβέρνησης. «Μας έχετε συγκινήσει», τού είπε, με αποτέλεσμα να εκραγεί και ο Αλέξης Μητρόπουλος και να έχουμε σύγκρουση κορυφής του υπουργού Οικονομικών με τον αντιπρόεδρο της Βουλής!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Ευκλειδης ειναι πολύ καλός οικονομολόγος αλλά και καλός πολιτικος. Τον αδικεί το γεγονός οτι δεν γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα καλά για να μην πω καθόλου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.