Neo

Πώς βλέπουν το νέο εγχείρημα…

Δέκα μηνύματα πολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα πολιτών, μεταξύ των οποίων δύο πρώην υπουργοί, ο Γιώργος Ντόλιος και ο Γιάννης Ραγκούσης, με τίτλο «Προοδευτική Ενότητα για το Μέλλον», δημοσιοποιεί στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο τελευταίος.

Ο Neo επέλεξε δύο, ενδεικτικά του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο κόσμος την κατάσταση στην Ελλάδα του σήμερα, αλλά και του πώς …εκλαμβάνει το νέο εγχείρημα. Για να τα δημοσιοποιεί μάλιστα ο πρώην υπουργός, μάλλον τα υιοθετεί...

«Η πολιτική δεν είναι ο φυσικός μου χώρος.Όταν όμως π.χ. ένα κράτος βρίσκεται σε πόλεμο καλεί όσους έχουν την ικανότητανα φέρουν όπλο σε επιστράτευση. Έτσι κι εγώ νιώθω επιστρατευμένος ως εθελοντήςστην πολιτική, εξαιτίας των συνθηκών που υπάρχουν σήμερα στη χώρα», γράφει έναςγιατρός παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται στο ΕΣΥ και έχει προϋπηρεσίαετών ως ελεύθερος επαγγελματίας. «Ανήκω στο Φιλελεύθερο Κέντρο», λέει, «πιστεύωότι στη μεγάλη παράταξη του Κέντρου, οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλδημοκράτεςελάχιστα έχουμε να χωρίσουμε. Περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν. Ειδικάσήμερα που η χώρα κινδυνεύει...».

Άλλος υποστηρικτής, πάλι, γράφει : «Έχουμεμια τελευταία ευκαιρία να αναμετρηθούμε με την ιστορία τόσο την προσωπική όσοκαι την συλλογική. Και να καταγραφούμε ως νικητές αν το εγχείρημα πετύχει. Αλλά και αν αποτύχει πάλι έχει τεράστια διαφορά το να χάσεις υπερασπιζόμενος το παλιό και σάπιο από το να χάσεις τολμώντας το ελπιδοφόρο και καινούργιο...»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Με το ζορι να γραψετε κατι.Μα ειναι θεμα για ανάδειξη;Ελεος κ ΦΕΛΝΙΚΟ.Καθε μερα φτιάχνεται και ενα κομμα.Αυτο το περιεργο ειναι θεμα αναδειξης.Οτι ολοι θελουν να βοηθεισουν αλλα απο τη θεση του αρχηγου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.