Neo

Το «καρφί» του Μαξίμου στη Ζωή

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να εμφανίστηκε στη δήλωσή της, μετά την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, σαν... να μην τρέχει τίποτα, όμως το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι στο ίδιο κλίμα.

Αντιθέτως, με άτυπο σημείωμα από το πρωθυπουργικό γραφείο, το Μαξίμου παραδέχεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι προβληματισμένος και βλέπει «θεσμική δυσαρμονία» από την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, το non paper του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει χαρακτηριστικά για την συνάντηση: «Ο Πρωθυπουργός δέχτηκε σήμερα την Πρόεδρο της Βουλής ύστερα από αίτημά της. Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε προσεκτικά τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Της εξέφρασε  τον προβληματισμό του για την θεσμική δυσαρμονία που προκαλείται από την, κατά τα άλλα σεβαστή, επιλογή της να διαφοροποιείται από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα ειλικρίνειας και συντροφικότητας».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. NMan. 23:46 23/07/2015

    Ψήφισες Καμένο το συνέταιρο του Αλέξη?

    Τι »άλλο θέλεις στη ζωή σου?»

    ΕΝΑ! απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες

    *Ο Τέρενς Κουϊκ, το Kontra, Ο Χρυσαυγίτης Σεραφείμ Πειραιώς ?και η βοήθεια που αρνήθηκε δήθεν ο ΓΑΠ
    Και τι δεν έχει το βίντεο που βρήκαμε με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 2011.
    *Έχει Τέρενς Κουϊκ ως δημοσιογράφο, στο Kontra του Γιώργου Κουρή, έχει τον χρυσαυγίτη Σεραφείμ Πειραιώς, έχει επιστολή του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι και το εγκέφαλο Καμένο olympia.gr έχει.
    *Δείτε πώς αυτό το απίστευτο σύστημα δηλητηρίαζε την ελληνική κοινή γνώμη για μήνες ενάντια στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος υποτίθεται αρνήθηκε πακτωλό δισεκατομμυρίων και βοήθειας που δήθεν έδιναν για την ψυχή της μάνας τους οι Ρώσοι.
    *Όλο αυτό το σύστημα γελοιοποιείται στο έπακρο με τις εξελίξεις στην Κύπρο.
    *Η ζημιά όμως που έχουν κάνει με τις θεωρίες συνομωσίας στην Ελλάδα είναι τεράστια…
    http://anarxaszante.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2267.html

  2. XAM 23:43 23/07/2015

    Πάνος , το μισό ‘’κεφάλαιο’’ του Αλέξη

    *«Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.
    Αυτόν τον καμένο εντελώς πολιτικό επέλεξε ο πολιτικός νάνος Αλέξης, για συνεργάτη, ώστε αφ΄ενός να σώσουν την Ελλάδα και αφ΄ετέρου να συγγράψουν από κοινού το νέο βιβλίο με τίτλο ’’οι πλούσιοι αριστεροδεξιοί είναι δίδυμοι. Πρώτο κεφάλαιο θα αποτελέσει, η ασέβεια στους θεσμούς και η επιβολή της νέας ‘’ιδεολογίας’’ ως σημείο αναφοράς για το μέλλον, ώστε καθένας να σκέπτεται ότι μπορεί ‘’εύκολα’’ να γίνει βουλευτής έστω και αν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !!!!
    Και έπειτα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει????
    Κι ασχολούμαστε με τον Αλέξη, τον Πάνο, τον Σκουρλέτη και τον Κουίκ …σαν σωτήρες της Ελλάδας?

  3. NB 23:39 23/07/2015

    Λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας
    Κι όμως, σε κάποιες δύσκολες για τον τόπο μας αποφάσεις, για κάποιες ξεχωριστές εθνικές στιγμές, προσμετράται και η ψήφος αυτών των ‘’λαθρεπιβατών της δημοκρατίας’’ και πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι εκβιασμών και κινδύνων.
    *Μετά από τρεις καταδίκες για συκοφαντική δυσφήμιση, και μυριάδες ψευδείς μυθοπλασίες και κακολογίες, υπάρχει κάποιος Έλληνας που να αμφιβάλλει ότι ο καΜένος εντελώς καίγεται κάθε μέρα στο καζάνι της πολιτικής ακαταλληλότητας?
    *Κι όμως, ο Καμμένος καμένος βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τον ΙΔΑΝΙΚΟ πολιτικό συνεργάτη και αποφάσισαν να μας σώσουν από τα νύχια των κακών…
    *Πολιτική κατάντια του κόμματος του καμένου Καμμένου ή, η πολιτική ανωριμότητα του Αλέξη?
    *Είναι δυνατόν, αν δεν τον επέβαλαν τα γνωστά βρόμικα συμφέροντα, να επιλέξουν και να συμφωνήσουν οι ‘’αριστεροί’’ πρωτοψάλτες της συκοφαντίας, να συνεργαστούν με ένα πολιτικό συκοφάντη, ψεύτη, φοροφυγά και ψυχικά επαμφοτερίζοντα πολιτικό κωλοτούμπα, λάτρη της δωρεάν μάσας και της αγραμματοσύνης?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.