Neo

Τον δικαίωσε ο … Βαρουφάκης!

Δικαιωμένος εμφανίζεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψή του –για την οποία και λοιδορήθηκε- ότι η κυβέρνηση απεργάζεται σχέδιο επιστροφής της χώρας στη δραχμή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Ποιος θα περίμενε, θα μου πείτε, ότι θα τον δικαίωνε ο …Βαρουφάκης; Κι όμως, σε δήλωσή του, ο κ.Θεοχάρης, επικαλείται τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών περί ομάδας που εργαζόταν επί ενός τέτοιου ενδεχομένου, καθώς επιβεβαιώνουν πλήρως τις πληροφορίες που είχε τότε και τις είχε αποκαλύψει από το βήμα της Βουλής.

«Ο κ.Βαρουφάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτού του σχεδίου. Αυτήη εφιαλτική προοπτική έπρεπε να αποτραπεί πάση θυσία και χαιρόμαστε που αυτόπράγματι συνέβη», είπε, σημειώνοντας όμως ότι το γεγονός ότι ο πρώην υπουργόςείχε διαφορετική στρατηγική από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι κάτιπου εξηγεί και τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση. Κυρίως, είπε, είναι κάτιπου «πληρώνει ο ελληνικός λαός με πολύ σκληρότερα μέτρα».

Αν δίπλα σε αυτό, λάβει κανείς υπόψη και την χθεσινή επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια, με την οποία ζητούσε να κληθεί και μάλιστα κατά προτεραιότητα στην Επιτροπή, ο πρώην υπουργός, δικαιολογεί την αναμονή …εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.