ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστροφή με τριάρα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 3-0 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στη Super League και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, νικώντας 3-0 τον Πλατανιά στο γιορτινό Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά το γκολ του Βάργκας στο 27ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, αφού με ένα φανταστικό γκολ του Γκάλο στο 47' η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της, για να έρθει στο 58' ο Αραβίδης να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ο Πλατανιάς του Γιώργου Παράσχου προσπάθησε μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ. Έπαιξε ασφυκτική άμυνα σε όλες τις γραμμές, αλλά μετά το 2-0 ουσιαστικά εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες (75' Μπουονανότε), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Βάργκας (65' Ανάκογλου), Αραβίδης, Τζεμπούρ (52' Μπαρμπόσα)

Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Σέλιν (71' Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Γνιάτιτς, Στανισλάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Μενδρινός (55' Τσουράκης), Τζίλβαν (55' Ντίνας), Ανγκούλο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.