ΕΛΛΑΔΑ

Όταν το ελληνικό δαιμόνιο... καινοτομεί

gogreek: Η σύγχρονη εικόνα του ελληνικού πολιτισμού

Εν μέσω της κρίσης και της ανασφάλειας που βιώνουμε υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες που συνεχίζουν να επενδύουν στη χώρα και να στηρίζουν την οικονομία της.

Μία από αυτές είναι η κ. Ελίνα Ψημίτη, η οποία σκέφτηκε και πραγματοποίησε μια ιδέα άκρως... ελληνική.

Θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην ερώτηση: Τι σημαίνει ελληνικότητα στον 21ο αιώνα; Η gogreek είναι μια νέα ιδέα που φιλοδοξεί να εκφράσει και να προβάλλει την ελληνική ιστορία, φιλοσοφία, μυθολογία και παράδοση, μέσα από τη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλής αισθητικής design - σήμα κατατεθέν του brand.

Η σειρά “gogreek the collectibles”, με παραδοσιακές φορεσιές από όλη την Ελλάδα, όπως και η σειρά Oh... my Gods! με το Δωδεκάθεο, είναι κομψές μινιατούρες ούζου Μυτιλήνης, αποτέλεσμα της συνεργασίας του  γνωστού σχεδιαστή και Creative Director Γιώργου Γιώνα και της επιχειρηματία Ελίνας Ψημίτη. Οι δύο σειρές μετρούν ήδη σημαντικά βραβεία σχεδιασμού, όπως το Χρυσό ΕΒΓΕ Εικονογράφισης 2015 για τα “gogreek the collectibles” και έχουν ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Εκτός από τις μινιατούρες ούζου, το brand gogreek διαθέτει μια αξιόλογη ποικιλία προϊόντων: επιλεγμένα τρόφιμα, όπως το ελαιόλαδο, με αντίστοιχα σχεδιασμένες συσκευασίες αλλά και σειρές διαφορετικών προϊόντων χρηστικών ή/και διακοσμητικών αποτελούν μέχρι στιγμής την γκάμα της μάρκας, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται.

gogreekpillow

Τελευταίες αφίξεις

Τα πάνινα προϊόντα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα του brand. Μαξιλάρια από πολυτελή υφάσματα, στα οποία απεικονίζονται τα παραδοσιακά ζευγάρια ή το Δωδεκάθεο, αλλά και το κομψό Tagari Bag είναι ήδη best sellers, όχι μόνο για τους τουρίστες, αλλά και για τους Έλληνες πελάτες της μάρκας.

Τα σημεία πώλησης

Τα προϊόντα διατίθενται σε περισσότερα από 200 καταστήματα και σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα (το δίκτυο διαρκώς διευρύνεται), ενώ ως το τέλος του καλοκαιριού, επιλεγμένα προϊόντα θα πωλούνται και στην Αμερική.

 

Web page : www.gogreek.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.