Neo

Και η Ζωή τη... Βουλή της!

Μπορεί η Πρόεδρος της Βουλής να διαπίστωσε στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ότι όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων, πλην της Λαϊκής Ενότητας και της Χρυσής Αυγής, την έχουν θέσει σε πολιτική απομόνωση, ωστόσο η ίδια δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπαθεί να κρατήσει «ζωντανή» τη Βουλή, αν και η χώρα οδεύει σε εκλογές, αφού σε τρεις ημέρες που θα τελειώσει και η διάρκεια της διερευνητικής εντολής προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Βουλή θα οδηγηθεί αναγκαστικά σε διάλυση και η εκλογική αναμέτρηση θα προκηρυχθεί. Ως τότε, πάντως, η ημερήσια διάταξη του Κοινοβουλίου είναι... γεμάτη: Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει συγκαλέσει για σήμερα και αύριο την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας -παρότι ο Γιάννης Στουρνάρας προφανώς και δεν σκοπεύει να παραστεί για να «ανακριθεί» από την Πρόεδρο της Βουλής- ενώ αύριο και μεθαύριο το απόγευμα η Ζωή συγκαλεί την... Ολομέλεια, προκειμένου να συζητηθεί την Τρίτη το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων και την Τετάρτη το θέμα του χρέους.

Σε κάθε περίπτωση, το διακομματικό εμπάργκο ισχύει απολύτως και στη Βουλή δε θα παραστεί, όπως πληροφορείται ο Neo, κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΚΚΕ...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.