ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έντονα παράπονα για τον αποκλεισμό

Κράξιμο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση και έκαναν έντονα παράπονα.

Εξηγήσεις για την εικόνα και τον αποκλεισμό από την Καμπάλα ζήτησαν 300 περίπου οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες πριν από την προπόνηση του Σαββάτου. Στο προπονητικό κέντρο εκτός του Γιάννη Αναστασίου, βρίσκονταν και οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας.

Οι οπαδοί των πράσινων μεταξύ άλλων είπαν: «Είναι αδιανόητη η εικόνα που είχατε στο ματς με την Γκαμπάλα. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας και όχι να παίζετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο αποκλεισμός αυτός ήταν η πιο μαύρη σελίδα στην Ευρωπαϊκή μας ιστορία. Σας στηρίζουμε τρία χρόνια, τι άλλο να κάνουμε. Η ανοχή τελείωσε. Είστε η πιο ευνοημένη γενιά ποδοσφαιριστών που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό».

Και συνέχισαν λέγοντας: «Μας λέτε συνέχεια ότι κάτι φταίει, κάτι φταίει αλλά κανείς δεν μας λέει τι. Δεν το έχετε βρει; Για πόσο διάστημα θα συνεχίσουμε έτσι; Θα πρέπει να δείξετε άμεση βελτίωση».

Στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς προβλήματα, αλλά φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν πως δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλες κακές εμφανίσεις και αποτυχίες όπως αυτή με την Καμπάλα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.