ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ατομικά κεκάκια παρμεζάνας με πάπρικα

Υλικά
100 γρ. φαρίνα κοκ.
1 κ. γλ. (κοφτό) μπέικιν
1 μεγάλο αυγό
100 ml. φρέσκο γάλα
100 ml. λάδι (ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο)
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Πάπρικα καπνιστή
Λίγο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπωλ το λάδι , το γάλα και το αυγό και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν . Προσθέτουμε τότε το αλεύρι με το μπέικιν και τα ανακατεύουμε κι αυτά με το σύρμα και τέλος την παρμεζάνα , την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε μεχρι να πετύχουμε ένα πηχτό μίγμα. Τοποθετούμε τότε τα ειδικά ξυλάκια στις φόρμες σιλικόνης και ρίχνουμε στην κάθε θήκη κουταλιές από το μίγμα φροντίζοντας να γεμίσουν κατά τα 3/4 . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο , στους 180ο για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν τα κεκάκια ένα χρυσαφί χρώμα . Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο , τα ξεφορμάρουμε με προσοχή και τα σερβίρουμε.

Πηγή : tasteoflife.com.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.