ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντη η εταιρεία στο Διαδίκτυο -Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Έβαλε λουκέτο η Airfasttickets!

Το γνωστό διαδικτυακό τουριστικό πρακτορείο  Airfasttickets, έβαλε λουκέτο αφήνοντας πίσω του 110 απλήρωτους εργαζόμενους που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και αεροπορικές εταιρείες.

«Κατέβασε» την επίσημη ιστοσελίδα του και δεν λειτουργεί τον τελευταίο μήνα η πλατφόρμα κρατήσεων ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες εργαζομένων,  η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις περίπου 100 υπαλλήλων μέσα στο 2015, ενώ η διεύθυνση της εταιρείας, που εδρεύει στην Νέα Υόρκη, επιχείρησε ανεπιτυχώς να μεταβιβάσει τον πάλαι ποτέ τουριστικό «κολοσσό» σε επενδυτικό fund στην Κίνα.

Οι εργαζόμενοι  ζητούν να δοθεί λύση από το υπουργείο Εργασίας για τα δεδουλευμένα τους την ώρα που η Airfasttickets έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Airfasttickets, η οποία το καλοκαίρι του 2014 δεν απέδωσε στις αεροπορικές εταιρείες οφειλές από πωλήσεις ύψους άνω των 45 εκατ. ευρώ και κατέστη αντικείμενο σχολιασμού από τον διεθνή Τύπο, είχε χάσει το δικαίωμα να εκδίδει εισιτήρια και μεταπωλούσε μέσω άλλων πρακτόρων.

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφανιζόταν ο επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αν και επισήμως δεν έφερε κάποιον τίτλο, αντιμετώπιζε σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρές δικαστικές εκκρεμότητες.

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP. 0:58 15/09/2015

    Τέτοιες αεριτζήδηκες εταιρείες θα ανοίγουν στην Ελλάδα της πολιτικής απάτης του Τσίπρα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.