ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επικράτησε του Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Και τώρα η Μπάγερν!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Πλατανιά για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League και πλέον επικεντρώνεται στο μεγάλο μεσοβδόμαδο ραντεβού με τη Μπάγερν Μονάχου στο ίδιο γήπεδο, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό που βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο φάσμα του 0-1 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Πλατανιάς. Ευτυχώς, όμως, για τους Πειραιώτες ο Ρομπέρτο νίκησε τον Ντίνα που ανέλαβε την εκτέλεσή του και κράτησε το μηδέν.

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που δεν κατάφερε ο Πλατανιάς και άνοιξε το σκορ με τον Ντουρμάζ στο 11ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη. Ο Ντομίνγκες έκανε το 2-0 στο 52ο λεπτό, ενώ ο Μαζουακού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Τσόρι, μάλιστα, έχασε και πέναλτι για να πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει στο 71ο λεπτό με γκολ του Μπανανά.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ντομίνγκες (65' Φορτούνης), Πάρντο (80' Φουστέρ), Ντουρμάζ (65' Ερνάνι), Ιντέγε.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Ντίνας (77' Ράμος), Σελίν (57' Ιτούα), Πάγκαλος, Μαχαμάτ (61' Μενδρινός)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.