Neo

Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις…

«Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει η παροιμία και στην περίπτωση του ΑλέξηΤσίπρα, επιβεβαιώνεται.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας την ατάκα του τέως πρωθυπουργού στο ντιμπέιτ ότι δεν είναι οικονομολόγος αλλά έμαθε, αντιπαραθέτοντάς την με τους δείκτες που δημοσιοποίησε χθες η ΕΛΣΤΑΤ, αποτυπώνοντας με δραματικό τρόπο το τεράστιο πλήγμα που έχει υποστεί η ελληνική οικονομία το καλοκαίρι, όπως και την αύξηση της ανεργίας, ως συνέπειες των capital controls και της συνεχιζόμενης επιδείνωσης της οικονομικής δραστηριότητας. Αυτά, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις του ΙΟΒΕ, ότι η ελληνική οικονομία θα καταγράψει ύφεση λίγο μικρότερη του -2% το 2015, με την ανεργία να αγγίζει το 28%, στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για την …πλήρη διάψευση της επικοινωνιακής διαχείρισης που επιχειρήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο καλοκαίρι και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, περί ‘επιτυχιών’ του και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

«Απ’ ό,τι φαίνεται, τελικά δενέμαθε οικονομικά ο κ.Τσίπρας. μας κόστισε ένα σωρό λεφτά η ‘εκπαίδευσή’ τουχωρίς να μάθει τίποτα», λένε, υποστηρίζοντας με νόημα -προφανώς για τον ΓιάνηΒαρουφάκη- πως δεν θα μπορούσε να μάθει και πολλά δίπλα στους ‘δασκάλους’ πουκάθισε. «Κόπηκε σε όλα τα μαθήματα τον Ιούνιο και περιμένει τώρα να τα περάσει,χωρίς διάβασμα, τον Σεπτέμβριο», λένε, προεξοφλώντας εμμέσως πως δεν θα τα καταφέρει…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.