Neo

Πεταλωτής καλεί Εισαγγελέα για τα παιδιά της Χρυσής Αυγής

Μάλλον δεν ενοχλήθηκε κανείς άλλος.

Δεν εξηγείται αλλιώς η σιωπή από τα κοινοβουλευτικά κόμματα μπροστά στο αίσχος της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιεί παιδιά στο προεκλογικό της σποτ, προκειμένου να μεταδώσουν μηνύματα μίσους.

Ο κλήρος έτσι, έπεσε στον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Πεταλωτή, που αφού καταγγέλλει το ‘μόρφωμα’ της χρυσής αυγής για ‘ναζιστική προπαγάνδα’ μέσα από μικρά παιδιά, κάνει λόγο για κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας της προστασίας των παιδιών αυτών, ηθικά και νομικά.

Έγκριτος νομικός ο ίδιος, είναι σε θέση να γνωρίζει τα όρια.Εξ ου και σχολιάζει πως «το γεγονόςότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο δεν συγχωρεί και κάθε υπερβολή. Τα όριαπου υπερέβη συνειδητά και με ωμότητα η χρυσή αυγή, οφείλει να ταεπαναφέρει η κοινωνία αλλά και η Πολιτεία». Καλεί έτσι τον Συνήγορο του Πολίτη,το ΕΣΡ, τους θεσμούς προστασίας των ανηλίκων και της Δημοκρατίας αλλά και τοναρμόδιο Εισαγγελέα να παρέμβουν. Ας το κάνουν έστω και τώρα, αφού δεν το έκαναν αυτοβούλως και άμεσα…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μνήμων 13:10 17/09/2015

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
    ===================================
    ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
    ‘’ΑΡΠΑΖΟΥΝ’’ τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου και του αναμορφωτηρίου και τα κάνουν γενίτσαρους.
    Ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας συντελείται σήμερα στην πατρίδα μας, από τους οργανωμένους εγκληματίες του φασισμού.
    «Πλησιάζουν » τα διάφορα ιδρύματα, ορφανοτροφεία, αναμορφωτήρια , και ψαρεύουν με ειδικά «δολώματα» της ΑΠΑΤΗΣ και της υποσχεσιολογίας .

    Πρώτος ο δολοφόνος Παναγιώτης Μπαντέμης ,
    ===================================
    Πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής , ο γνωστός δολοφόνος επιχείρησε να ‘’εξαγοράσει’’ αθώες πληγωμένες παιδικές υπάρξεις υποσχόμενος και εξαπατώντας τους πάντες, μέχρι που τον πήραν είδηση και έφαγε το ξύλο της ζωής του. Στη συνέχεια συνελήφθη για το φονικό στη Λούτσα. Φρικιαστικό έγκλημα στην Λούτσα. Ο Παναγιώτης Μπαντέμης δολοφόνησε 20χρονο Ρουμάνο και μετά τον τσιμέντωσε.
    Εξαγοράζουν την αδυναμία, την άγνοια την πονεμένη παιδική ψυχη, υποσχόμενοι δόξα ,πλούτη και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ !Οι Νεότουρκοι του φασισμού εκφασίζουν την νεολαία, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματά της και καπηλευόμενοι τις αδυναμίες του συστήματος, ανατρέφουν και διαπλάθουν ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εχθρούς της Ελλάδας.
    Γι αυτό τα «ΕΒΑΛΑΝ» με τους πολύτεκνους, αφού αυτοί σαν γονείς μεγαλώνουν και ανατρέφουν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γενίτσαρους αιμμοροφιλικούς.
    Διώξτε το φασισμό από την Ελλάδα. Διώξτε το μακρύ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ! Διώξτε τους πουλημένους «φορείς» του παγκόσμιου φασισμού από την κοιτίδα της Δημοκρατίας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    Μην επιτρέπετε στους βαρβάρους και στους εγκληματίες να «πατήσουν» πόδι στην πατρίδα μας.
    Η χρυσή αυλή, αποτελεί σήμερα το πρώτο «λιμάνι» του διεθνούς φασισμού στην Ελλάδα. Διώξτε τα «άρρωστα» και επικίνδυνα άτομα από τη ζωή των παιδιών σας. Κλείστε τις πόρτες του ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ !
    Δημοκρατία είναι λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.