ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Ηράκλειο

Τσίπρας: Την Κυριακή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή με το παλιό κατεστημένο

Εντολή συνέχισης της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε τον Γενάρη ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης.

Παράλληλα τόνισε ότι την Κυριακή είναι οριστική ευκαιρία να ξεμπερδεύαμε με το παλιό εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ και τον Β. Μεϊμαράκη .

«Για μια ακόμη φορά η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται και ξαναδίνει την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και σημείωσε ότι «την Κυριακή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή με το παλιό κατεστημένο» .

Επίσης ανέφερε «ότι τους έξι μήνες με τη θηλειά στο λαιμό και το πιστόλι στον κρόταφο δείξαμε δείγματα γραφής».

Δήλωσε υπερήφανος που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου δεσμευόμενος ότι «θα συνεχίσουμε, επίσης, τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις για να εγγυηθούμε στην πράξη το δικαίωμα όλων στην πρόσβαση στο κοινωνικό κράτος, στην υγεία και την παιδεία».

Σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «οι κρητικοί και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή του αγώνα» και πρόσθεσε ότι «ο αγώνας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη είναι ένας αγώνας διαρκής και δύσκολος».

Επίσης αναφερόμενος στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο είπε : «Η συγκλονιστική σας παρουσία σηματοδοτεί ότι οι εκλογές δεν είναι ντέρμπι».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP. 0:53 18/09/2015

    Τσίπρα εσύ είσαι το κατεστημένο, η διαπλοκή, η ξεφτύλα.Ότι και να κάνεις και πρώτος να βγείς είσαι ένα καμμένο πολιτικό χαρτί.Τα ψέματα και την πολιτική απάτη την δική σου δέν την έχουν όλοι οι πολιτικοί που κυβέρνησαν τη. ελλάδα από την μεταπολίτευση και εδώ.

  2. NMan. 22:11 17/09/2015

    ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ !!!

    «go back madam Merkel»
    Δεν υπάρχει πιο προσβλητική και ταυτόχρονα πιο δίκαιη κριτική από αυτή του Ρέντσι. Πράγματι, αν δει κανείς τις προεκλογικές δηλώσεις του Τσίπρα σε ύφος «go back madam Merkel» και την αρχική μετεκλογική του συμπεριφορά που γύριζε γύρω από τη Μέρκελ χωρίς να την συναντά, μαζί με τα τωρινά συνεχή ραντεβού και τηλεφωνικές συνομιλίες, , νιώθει το δούλεμα στο πετσί του. Αν ο Ρέντσι ήξερε ελληνικές παροιμίες, θα έλεγε για τον Τσίπρα «εκεί που έφτυνε, τώρα γλείφει». Βέβαια, καλώς συναντά ο Τσίπρας την Μέρκελ• O τρόπος συναντήσεων είναι το μεμπτό της υπόθεσης. Η σημερινή κυβέρνηση τσαλαπατά κάθε θεσμικό πλαίσιο της Ε.Ε., αναγνωρίζει, νομιμοποιεί και αναβαθμίζει το λεγόμενο διευθυντήριο (ποιος θα το περίμενε από μία αριστερή κυβέρνηση) και ευτελίζει τις υπόλοιπες χώρες μέλη.
    Η κριτική έρχεται από την πραγματική αριστερά, αυτή που προσαρμόζεται στην πραγματικότητα, κάνει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και παλεύει για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αυτό είναι που πονάει πιότερο όλων.

  3. N Bράχος 22:09 17/09/2015

    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΤΑΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ »ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ» ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος,
    που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα; Πήρε εντολές και απο πού?
    Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
    Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο + Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον
    μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

    ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ, Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ??
    Αυτό είναι ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.