ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι εξελέγησαν

Δείτε τη νέα Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Πολιτική Γραμματεία εκλέχθηκαν οι: Χάρης Γολέμης 60 ψήφοι, Αντώνης Κοτσακάς 59 ψήφοι, Νίκος Σκορίνης 51 ψήφοι, Πέτρος Καραγιώργος 50 ψήφοι, Νίκος Παυλίδης 40 ψήφοι, Μανώλης Σαρρής 40 ψήφοι, Μαρίκα Φραγκάκη 36, Μιχάλης Υδραίος 34 ψήφοι.

Παράλληλα, εγκρίθηκε από την Κ.Ε. η συμμετοχή στην Π.Γ. (με πλήρη δικαιώματα λόγου και ψήφου) των Γιάννη Δραγασάκη, Ευκλειδη Τσακαλωτου και Αριστείδη Μπαλτα, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη διασύνδεση κόμματος και κυβέρνησης, καθώς και η περαιτέρω αναβαθμιση του κύρους και της λειτουργίας του οργάνου. Αρχικά είχε προταθεί από τον Αλ. Τσιπρα και ο Νίκος Φιλης, όμως ο ίδιος ζήτησε να μην συμμετέχει στο όργανο εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων του στο υπουργείο Παιδείας.

Επίσης στην Π.Γ. παραμένουν οι Ράνια Σβιγκου, Νάσος Ηλιόπουλος, Γιάννης Μπουρνούς, Πάνος Λάμπρου, ενώ στο όργανο δεν θα συνεχίσει ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος, όπως ζήτησε ο ίδιος προκειμένου να υπάρξει ανανέωση της γραμματείας με νεώτερα στελέχη.

Μετά τη συμπλήρωση των μελών της, η Πολιτική Γραμματεία διαμορφώνεται ως εξής:

1)    Αλέξης Τσίπρας

2)    Παναγιώτης Ρήγας

3)    Χάρης Γολέμης

4)    Γιάννης Δραγασάκης

5)    Νάσος Ηλιόπουλος

6)    Πέτρος Καραγεώργος

7)    Αντώνης Κοτσακάς

8)    Πάνος Λάμπρου

9)    Αριστείδης Μπαλτάς

10)  Γιάννης Μπουρνούς

11)  Νίκος Παυλίδης

12)  Μανώλης Σαρρής

13)  Ράνια Σβίγκου

14)  Νίκος Σκορίνης

15)  Ευκλείδης Τσακαλώτος

16)  Μιχάλης Υδραίος

17)  Μαρίκα Φραγκάκη

Πηγή: left.gr

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΝΗΜΩΝ 23:21 11/10/2015

    Η οικονομία βουλιάζει στα καΜένα πολιτικά εξαμβλώματα.

    Απεδείχθη περίτρανα,
    ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μέσο-ακροδεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
    Άφησα τελευταίους τους πασοκοκάπηλους της ομάδας των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των ανέραστων ..εραστών της ‘’ψάθινης πολυθρόνας του θρόνου’’.
    *Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αντιλαμβάνεται με τρόμο το λάθος του και ζητά εκδίκηση από τους εγκληματίες που τον εξαπάτησαν.
    *Γιατί και πώς(?) άραγε ‘’έπεσε στην παγίδα’’ των εξουσιολάγνων προδοτών και αποστατών?
    *Ποιος ‘’Αίολος’’ άνοιξε μόνος του τον ασκό της απιστίας των συκοφαντών και των μπουρδολόγων φοροφυγάδων?
    *Που είναι ο Βασίλης μαυροκόκκινος δικαστής ,που κάθε λίγο ‘’πυρπολούσε το πέλαγος’’ με τις κατηγορίες του και τις μισερές μιζέριες του, εναντίον του Πασόκ και ειδικά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου? Δεν ‘’καταδίκασε’’ τον Ανδρέα και ήθελε να συμβάλλει στην τιμωρία του Γιώργου?
    * Που είναι εκείνος ο μικρός και αδόκιμος Αλέξης να μας ενημερώσει για το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των 86Δις ευρώ που μας ετοιμάζει?
    *Αυτό εννοούσε όταν έλεγε »θα σχίσει» τα μνημόνια τα μικρά και θα πάμε στα… μεγάλα?
    και εγώ περιμένω έξη μήνες να αλλάξει η ζωή μου, να γίνω περήφανος και αγωνιστής έλληνας γεμάτος αξιοπρέπεια και καλλίτερη και χωρίς άγχος ζωής?
    *Και αντί για αυτό, »συγκάλυψε» τον ΨΕΥΤΗ πολιτικό απατεώνα Καραμανλή, έκανε Πρόεδρο τον φυσικό αυτουργό εκτελεστή της οικονομίας Πάκη τον σεξουλιάρη. »Τακίμιασε» με τα πολιτικά απόσκατα και συγκυβερνά με καΜένους, Γρηγοροβλαμμένους και Παυλοκαυλωμένους ?
    *Με αυτό το πρόγραμμα και με αυτά τά πολιτικά απορριματοφόρα θα »επιδιώξει» να σώσει και να εκσυχρονίσει την Ελλάδα μας?
    *Πόση πίκρα αισθάνομαι, μαζί με τον ‘’παρασυρόμενο’’ λαό μας, από τους ψευτοκαΜένους συκοφάντες κίναιδους της αφελούς δημοκρατίας μας, να την ‘’βλέπω’’ να ..βιάζεται ασύστολα, ανεπαίσχυντα
    και να »γεννά» τα εξώγαμα εξαμβλώματα της πολιτικής αλητείας, της καταστρατηγημένης δικαιοσύνης και της διεφθαρμένης παραοικονομίας?
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να συλλάβει αυτούς πολιτικούς απατεώνες?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.