ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης στη θέση της Κατερίνας Σαββαΐδου

Οπως είχε γράψει, πρώτο το Matrix24, από την περασμένη εβδομάδα, ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Νέος Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών διορίζεται ο Πέτρος Τριάρχης.

Ο κ. Κουτεντάκης είχε ενεργή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς τόσο στο Brussels Group όσο και επί ελληνικού εδάφους, ενώ προ ημερών εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Euro Working Group. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η συνεργασία του με τον αναπληρωτή κυπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη που θα είναι και ο πολιτικός του προϊστάμενος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ήταν πολύ στενή.

Ο κ. Κουτεντάκης έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο University of Warwick. Έλαβε το διδακτορικό του το 2006 στα Οικονομικά της Εργασίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.