ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη νίκη των νταμπλούχων

Mε τεσσάρα επί της ΑΕΚ το 7Χ7 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το εύκολο 4-0 επί της ΑΕΚ και συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός! Μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Super League και επικρατώντας 4-0 συνέχισε αήττητος στο πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στο ματς για το πρώτο 10λεπτο και να απειλεί την ΑΕΚ, η οποία κατάφερε και κατέβασε την ένταση του αγώνα και βγήκε μπροστά, με τη σειρά της, για να δημιουργήσει φάσεις.

Τη μεγάλη φάση δεν την είδαμε, είδαμε όμως γκολ. Στο 28ο λεπτό ένα κόρνερ του Τσόρι Ντομίνγκες και μία κεφαλιά του Μποτία έφεραν το 1-0 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους χωρίς να αισθανθεί ιδιαίτερη απειλή από τους «κιτρινόμαυρους».

Στο δεύτερο μέρος η επιλογή του Δέλλα να βγάλει τον Σιμόες από το ματς αποδείχθηκε λανθασμένη και ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για ένα ρόλο. Στο 70ο λεπτό ο Ιντέγε έκανε το 2-0 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Φορτούνης διαμόρφωσε το 3-0. Στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με το επιβλητικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά (79' Ερνάνι), Ντουρμάζ (64' Πάρντο), Ντομίνγκες (76' Φορτούνης), Ιντέγε.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες (63' Μπουονανότε), Μάνταλος (82' Κορδέρο), Πλατέλλας (76' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.