Neo

Θα αναπολούν την μεταρρύθμιση του 2010 στο Ασφαλιστικό

Την εκτίμηση ότι οι εργαζόμενοι θα αναπολούν τη μεταρρύθμιση που έγινε στο Ασφαλιστικό το 2010, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατηγορώντας παράλληλα τους αρχηγούς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις των μνημονιακών χρόνων, ήταν ανεπίτρεπτος.

Ξέχασε βεβαίως να πει ότι το 2010, οπότε και έγινε η μεταρρύθμιση στην οποία αναφέρεται, πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά φαντάζομαι επειδή είναι πολύ …πρόσφατο και το θυμούνται όλοι.

Αίσθηση πάντως, προκάλεσε η απάντησή του σε ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ μετά τη συμφωνία που υπήρξε με την κυβέρνηση τον περασμένο Αύγουστο, αποφάσισε να πει ‘όχι σε όλα’. «Εμείς πιστεύουμε σε μία προγραμματική συμφωνία», είπε, θέτοντας τις προϋποθέσεις για ενδεχόμενη συνεννόηση. «Αν θέλει κάποιος να συνεννοηθεί μαζί μας πρέπει να κάνει μαζί τις προτάσεις στη Βουλή, να υιοθετήσει τις προτάσεις μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε», τόνισε.

Τώρα, αν –λέω αν- απευθύνεται στην κυβέρνηση,εντάξει, μπορεί να μην έχει αυτοδυναμία, αλλά το πρώτο κόμμα για να συνεννοηθεί με το κόμμα του 6% μάλλον δεν θα …υιοθετήσει τις προτάσεις του.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κ.Ε 15:55 29/10/2015

    Ποιος ηταν Πρωθυπουργος κ.Κωσταντοπουλε γιατι δεν το αναφερετε ?????Στην καταστροφη της ελλαδας συμμετειχατε οι περισσοτεροι μεσα στοΠΑΣΟΚ επρεπε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πασι θυσια να εξαφανισθει και αυτο πραξατε !!!!

  2. SP 17:48 28/10/2015

    Τους έκλασε ΚΑΙ η Διαμαντοπούλου στο δήθεν ΠΑΣΟΚ. Πάει με τον Σταύρο και ακολουθούν και άλλα τρανταχτά ονόματα της κεντροαριστεράς. Στο ΠΑΣΟΚ θα ξυπνήσουν όταν θα γίνουν ΔΗΜΑΡ .

  3. freeman 14:20 28/10/2015

    O Περίφημος Νόμος Κατσέλη ΉΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    Με ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 28/10/2015 οι Έλληνες Ιδιοκτήτες ΚΑΤΟΙKΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ (προσεχώς ΤσιπροΕΞΩΣΕΙΣ) και ας μην πληρώνουν τις τράπεζες .
    ΤΟ Υπουργικό Συμβούλιο του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ΕΔΩΣΕ το ΟΚ και ψηφίστηκε ο Νόμος.
    Η Κατσέλη εκμεταλλευόμενη το ΑΣΙΓΑΣΤΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ κατά του Παπανδρέου , ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ -ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΕ τις ευεργετικές για τους απλούς πολίτες Διατάξεις του Νόμου , και ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ τον μετέφερε για να κερδίσει την μεταγραφή της στο Συριζα και την θεσάρα στην ΕΤΕ . Ο δε …. σοφός Λαός …. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ …. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ …
    Ηλίθιε νεοΕλληναρά ΚΑΙ η Κύπρος βγαίνει δυνατότερη από τα Μνημόνια , ενώ ΕΣΥ έκανες ΧΑΡΑΚΙΡΙ στο μέλλον των παιδιών σου με την ένοχη σιωπή σου στο ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ του 2011 , που ΞΕΚΙΝΗΣΕ με την ένοχη σιωπή-συγκατάβαση σου στους ΣυριζοΧρυσαυγήτες φασίστες που ακύρωσαν την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με την Εθνοπροδοσία του Εθνοπροδότη Βενιζέλου και των αρσενικοθήλικων παλλακίδων του στις Κάννες .

  4. Τ.Π. 12:44 28/10/2015

    Δεν φαντάζεστε. Το πνευματικό παιδί του βενιζέλου έχει απαγορευτικό στο όνομα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι αμετανόητος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.