Neo

Συναγερμός στον Περισσό για την επιρροή του ΚΚΕ

Την μεγάλη ανησυχία των επιτελών του ΚΚΕ για την ολοένα και μειούμενη επιρροή του κόμματος στην κοινωνία, αλλά και στους ψηφοφόρους του, αποκάλυψε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ένα άκρως απόρρητο σημείωμα έχει φτάσει ως το μεσαίο στελεχικό δυναμικό του κόμματος και δείχνει την ανησυχία της ηγεσίας για την μείωση της εκλογικής και πολιτικής επιρροής του Περισσού στα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του. Το σημείωμα αναφέρει ότι η Κ.Ε. του κόμματος διαπιστώνει ότι περίπου το 25%-30% των υποστηρικτών του ΚΚΕ δεν συμφωνούν με την πολιτική του, ενώ διαπιστώνεται πως μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που έχουν φύγει από το 2012 ως τώρα από την κάλπη του ΚΚΕ δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ. Μένει, βεβαίως, να φανεί αν το ΚΚΕ πέραν των διαπιστώσεων θα κάνει κάτι για να αναστρέψει την μειούμενη τάση της επιρροής του και του αριθμού των ψηφοφόρων του...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. κιμων 12:18 11/11/2015

    μια μερα πριν την απεργια, αρθρο της εφημεριδας των συντακτων (συριζα..) για την εκλογικη επιρροη του κκε, γραμμενο απο διαγραμμενο του κκε , που εχει παρει πτυχιο στην αντικκε προπαγανδα..εκει στο matrix24 , προβληματιστειτε για τα αρθρα που δημοσιευετε…και ας προβληματιστει και ο κοσμος που τα διαβαζει για τα παραμυθια που του σερβιρουν (γιατι για παραμυθια προκειται..που ειναι το χαρτι αυτο απο την κε του κκε???)

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.