Neo

Ξεχειλίζει το ποτήρι για Μιχελογιαννάκη

Ακόμη και εισηγήσεις για... διαγραφή του Γιάννη Μιχελογιαννάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αν και η «σφιχτή» πλειοψηφία της κυβέρνησης στη Βουλή μάλλον δεν αφήνει χώρο για τέτοιες... πολυτέλειες.

Πάντως, χθες, συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα δεν έκρυβαν την έντονη ενόχλησή τους για τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης στον ΑΝΤ1 αναφορικά με τις καταγγελίες Πανούση -αφού φάνηκε να... τις υιοθετεί. «Προσωπικά θέλω να ξέρω αν υπηρετώ τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηρακλείου, λέγοντας τα... καλύτερα για τον Γιάννη Πανούση. «Τον κ. Πανούση τον γνώρισα στην ΔΗΜΑΡ και γνωρίζω ότι είναι αξιόπιστος. Ήταν πρώτη επιλογή του Τσίπρα», είπε ο Μιχελογιαννάκης, προσθέτοντας: «Θέλω να ξέρω αν άθελα μου βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με τρομοκράτες».

Σημειωτέον ότι ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης κατά καιρούς ενοχλεί το Μαξίμου με τις δηλώσεις του, γι' αυτό και ορισμένων κυβερνητικών στελεχών η υπομονή έχει εξαντληθεί -κάτι που δεν ισχύει, ακόμη, για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.