ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδος

Δύσκολη νίκη με μουρμούρα για Ολυμπιακό

Με τη νίκη του 1-2 στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης επί του Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Σίλβαπαρέταξε τους κατόχους του Κυπέλλου με αρκετές αλλαγές (όπως αναμενόταν), δεν είδαμε όμως κάτι διαφορετικό και αξιοσημείωτο στον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης, είδαμε όμως τον... παλιό καλό Φουστέρ να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά.

Ο Απόλλων, ο οποίος δεν είχε τελική στο ματς, βρήκε απάντηση στην πρώτη του. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με θαυμάσιο σουτ του Βαλεριάνου, το οποίο δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Καπίνο.

Ο Φουστέρ, όμως, πάλι ήταν αυτός που έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και με γκολ στο 85' (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ) έδιωξε τα σύννεφα και έφερε την ηρεμία.
Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμ. (Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Βαλεριάνος (79' Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν (51' Παρπέξ), Κονέ, Φαρινόλα (68' Λαγός), Βάντερσον, Τζιώρας.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πάρντο (68' Ντουρμάζ), Κολοβός, Φουστέρ, Φινμπόγκασον (79' Ιντέγε).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.