ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βουλευτές της ΝΔ έτοιμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση»

Καμμένος: Η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να διευρυνθεί

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη είπε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρκετά ισχυρή.

Σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα “κρατήσει” στα δύσκολα και δεν θα υπάρξει αστάθεια εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ανατροπή" ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα αυξηθεί ίσως και με τη συνεργασία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βλέπουν πως δεν μπορούν να μην στηρίξουν το μνημόνιο που ψήφισε και το κόμμα τους και να πέσει η κυβέρνηση. Εκτίμησε μάλιστα πως ορισμένοι εξ αυτών είναι της "καραμανλικής πτέρυγας" που δεν πρόκειται να παραμείνουν στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο "γαλάζιοι" βουλευτές να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και υπογράμμισε πως είναι πιθανή ακόμα και η δημιουργία νέων κομμάτων. Στρέφοντας τα "πυρά" του κατά των βουλευτών της ΝΔ που προήλθαν από το ΛΑΟΣ, είπε πως επί προεδρίας Καραμανλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης δεν θα μπορούσαν να περάσουν την πόρτα του προέδρου.

Αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως έως τις 5.30 το απόγευμα υπήρχε συναίνεση μέχρι τη στιγμή που ο κ. Πλακιωτάκης άρχισε να λαμβάνει sms από τους υποψήφιους προέδρους του κόμματος αλλά και η κ. Γεννηματά από τους συνεργάτες της Χρ. Πρωτόπαπα και Μ. Όθωνα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε πως εάν είχαν περάσει οι θέσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων θα είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Επίσης ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρξει συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά με στόχο να "κουκουλωθούν" υποθέσεις όπως αυτή των υποβρυχίων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσύρουν τη στήριξή τους.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα καταφέρει να κάνει εσωκομματικές εκλογές στις 13 Δεκέμβρη και τόνισε πως ο Αντ. Σαμαράς έχει φτιάξει με τα παρακλάδια του Γεωργιάδη και Βορίδη μια κατάσταση που θα προκαλέσει διάσπαση και εκείνος θα πάρει ένα κομμάτι ώστε να φτιάξει ένα άλλο κόμμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως ο Ευ. Μεϊμαράκης έχει το προβάδισμα και προσπαθούν αυτό να το ανατρέψουν ορισμένοι εντός της ΝΔ. Αναφερόμενος στην αποχώρηση Νικολόπουλου είπε πως εάν ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής είχε ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα δεν θα είχε διαφωνήσει αλλά θα είχε ψηφίσει τα προαπατούμενα.

Ο υπουργός Άμυνας είπε πως είναι σαφές ότι οι Τούρκοι έριξαν το ρωσικό βομβαρδιστικό εντός του συριακού εναέριου χώρου και υπογράμμισε ότι αυτοί που σκότωσαν τον Ρώσο πιλότο ήταν μέλη των Γκρίζων Λύκων.

Ο ίδιος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να επιδείξει την ίδια ευαισθησία και για τις παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου από τα τουρκικά αεροσκάφη και επανέλαβε τη θέση που έχουν εκφράσει και οι Ρώσοι ότι η Τουρκία βοηθά τον ISIS.

9 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 6:13 03/12/2015

    Καμμένε κανείς δεν πρόκειται να σας στηρίξει.Το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πολύ λίγο καιρό μπροστά του.Ειδικά τον Καμμένο τον αμφισβητούν μέσα στο ίδιο του το κόμμα.
    Κάνει προσπάθεια να διασπάσει την Νέα Δημοκρατία, αλλά το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έχει τελειώσει.Οι ψευτοπατριωτισμοί σου Καμμένε δεν περνάνε.Είστε μαζί με τον Τσίπρα προδότες, ανοίξατε τα σύνορα της Ελλάδας στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

  2. XAM 21:46 02/12/2015

    ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

    ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ…

    Περνώντας την πόρτα για να πας στο σουπερ Μάρκετ, ή, να πας στη λαϊκή, Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας.
    Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων.
    Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
    Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
    Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
    Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου. Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

  3. [[ Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας]]

    ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ
    ====================================
    ΟΙ…ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ
    Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
    Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
    Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
    Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

    Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

    Θέλουν να φέρουν τον Καραμανλή, χωρίς τον Ζαχόπουλο?
    ==============================================
    Είπαμε Ζαχόπουλος και θυμηθήκαμε
    τα σκάνδαλα της πρώτης τριετίας Καραμανλή-ας τα ξαναθυμηθούμε γιατί κάποια συνεχίζονται ως σήμερα.
    • των υποκλοπών
    • της απαγωγής των Πακιστανών
    • το εκκλησιαστικό σκάνδαλο (δεν το δημιούργησε η ΝΔ αλλά το χρεώνεται λόγω της σταθερής υποστήριξής της στον Χριστόδουλο, συνεργάτες του οποίου ήταν οι πρωταγωνιστές – οι περισσότεροι, μάλιστα, έχουν επανέλθει στην «αυλή» του)
    • η αποπομπή του υφυπουργού Ρεγκούζα για στενές σχέσεις με τσοντο-καναλάρχη
    • η αποπομπή του υφυπουργού Σαλαγκούδη για στενή συνεργασία με τον Ρουμάνο Τίμις, τον οποίο παλιότερα ο ίδιος αποκαλούσε «άρχοντα των ναρκωτικών» (ο Τίμις ήταν αχυράνθρωπος του Μπόμπολα στις επενδύσεις χρυσού στη Χαλκιδική)
    • η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ Ν. Παλαιοκρασσά, καταγγέλλοντας σκάνδαλα στις αναθέσεις της ΔΕΗ προς τον Μυτηλιναίο
    • οι μίζες των «κουμπάρων»-στελεχών της, για να μην τιμωρηθεί το καρτέλ γάλακτος
    • τα προεκλογικά γεύματα Νικήτα Κακλαμάνη, που πλήρωναν οι εταιρείες-προμηθευτές του δημοσίου
    • των δομημένων ομολόγων, για να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ταμείων
    • των Ζωνιανών, με βουλευτές και μεσαία στελέχη της αναμειγμένα στην προστασία των λαθρεμπόρων
    • το αναψυκτήριο και οι «φιλοξενούμενοι» ανασφάλιστοι Ινδοί του Μαγγίνα
    • οι διαδοχικές αθωώσεις της αστυνομικής αυθαιρεσίας (υπόθεση ζαρντινιέρα, υπόθεση μεταναστών στο τμήμα Ομόνοιας)
    • οι διαδοχικές ρυθμίσεις των οφειλών των εργοδοτών στο ΙΚΑ
    • η απαλλαγή των τραπεζών από τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους προς τους εργαζομένους τους (παλιότερα Εμπορική, πρόσφατα ALPHA)
    • η υπόθεση Ζαχόπουλου-ΥΠΠΟ

    Είναι μόνο ελάχιστες σελίδες από την Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια των Σκανδάλων της Μεταπολίτευσης η οποία φυσικά και συμπληρώνεται καθημερινά.
    Είναι λοιπόν ‘’λογικό’’ να αντιδρούν όλοι όσοι έτρωγαν και τρώνε από το σαρκίον της αγαπημένης –μέχρι να μας θίξουν- πατρίδας μας. Δηλώνουμε ‘’Ελληνάρες’’ και είμαστε έτοιμοι να αποκαλέσουμε ΚΛΕΦΤΕΣ τους πάντες, ενώ σπάνια και με ελάχιστο φωτισμό , κοιτάζουμε τον εαυτόν μας στον καθρέφτη. Ντρεπόμαστε ή φοβόμαστε να κοιταχτούμε στα μάτια?
    Τελικά μήπως είμαστε μέρος της διαπλοκής? Μήπως πετώντας μας το κόκαλο, ελπίζουμε και σε λίγο ‘’ψαχνό’’.
    Τελικά είμαστε ‘’ότι μας δώσουν’’?????

  5. NB 15:38 02/12/2015

    Μέσα σε ένα χρόνο εξαπλασιάστηκαν οι μη νόμιμες δαπάνες.

    Στα 658 εκατ ευρώ οι μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες του 2009!

    Διαβάζω στο Newsit.gr για τις δαπάνες που έκρινε παράνομες το Ελεγκτικό Συνέδριο :
    Μέσα σε ένα χρόνο εξαπλασιάστηκαν οι μη νόμιμες δαπάνες. Το 2008 ήταν 106,4 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 40 εκατ. καταγράφηκαν σε ΟΤΑ και άλλα 60 εκατ. σε ΝΠΔΔ. Ένα χρόνο μετά, εν μέσω κρίσης πάντα αλλά και προεκλογικής περιόδου, το συνολικό ποσό των δαπανών έγινε μεγαλύτερο κατά έξι φορές, φτάνοντας τα 657,7 εκατ. ευρώ! Από αυτά, τα 505,5 αφορούν…

    …στις υπηρεσίες του κεντρικού κράτους, τα 113 εκατ. τα ΝΠΔΔ και τα 38 εκατ. τους ΟΤΑ.

    Σχόλιο : Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή αποτυπώνονται για ακόμα μια φορά σε αριθμούς που σοκάρουν. Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι το έλλειμμα του 2009 φουσκώθηκε, έλαβαν την πολιτική απόφαση να ξοδέψουν 658 εκατομμύρια ευρώ σε μη νόμιμες δημόσιες δαπάνες μέσα στο (εκλογικό) έτος 2009.

    Και μετά φταίει η Μέρκελ…

  6. NM 15:36 02/12/2015

    ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ?

    Διπλασίασε ο Καραμανλής το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως »γεννήθηκε » ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?

  7. NB 12:02 02/12/2015

    Όταν κυβερνούν Καμένοι, οι λαοί είναι ΧΑΜΕΝΟΙ !!!

    Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί?
    Η αριστερά του σήμερα και του Σύριζα, και η ακροδεξιά του ΑΝΕΛ, είναι ένας νέος επικίνδυνος για την Ελλάδα του σήμερα αχταρμάς, με πάσης φύσεως ψηφοφόρους και ιδεολογικά απολειφάδια. Με ΑΘΛΙΕΣ συνεργασίες και παρέες και πλήθος ‘’λαιστρυγόνων’’ που θυμίζουν σαρκοβόρα όρνεα πάνω από το ‘’πτώμα’’.
    Με προτάσεις και πράξεις πολιτικής ακολασίας και διαστροφής, προκειμένου να επιτύχουν ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα και ακούμε τη φωνή της αγραμματοσύνης, της συκοφαντίας, της ψευτιάς της άγνωστης προέλευσης και του σκοτεινού μονοπατιού του αύριο. Είδαμε και βλέπουμε τον ακροδεξιό φασισμό του Πάνο πιασμένο αγκαλιά με τον επικίνδυνο αναλφαβητισμό του και τρομάξαμε.
    Βλέπουμε σήμερα τον αρχιφασίστα Καμένο εντελώς, στο υπουργείο Άμυνας και ρωτάμε καθαρά. Ποιος έβαλε σε αυτή τη θέση αυτό το πολιτικό …Θαύμα ??? Ποιος…Ο Καμμένος δεν ήταν σε όλες τις επιτροπές της βουλής? Άρα λογικό είναι να ξέρει όλα τα σκοτεινά μονοπάτια , για τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ μιλούσε μόνον ‘’κατόπιν εορτής’’ ελάχιστα, ΄η, και καθόλου.

    • ΧΑΜ 12:19 02/12/2015

      Καμμένος: Δεν χωράει στους ΑΝΕΛ όποιος ψήφισε το μνημόνιο

      Την «πόρτα» της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κλείνει για τους βουλευτές της Κεντροδεξιάς, που ψήφισαν το μνημόνιο, ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και τον Real FM.
      Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κακλαμάνη, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να παρέχει στήριξη σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες οι οποίοι παραμένουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, έδωσε το στίγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποκάλυψε πως θα υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο σε αντιμνημονιακά ψηφοδέλτια.
      Επίσης, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική επιτροπή αναφορικά με την υπαγωγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου.
      «Κρύβονται πίσω από μια συνεργασία και δεν προχωράει η εξεταστική για το Μνημόνιο», καταγγέλλει ο κ. Καμμένος.
      Σε ερώτηση για την υπόθεση Φιλιππίδη, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μια «τεράστια» υπόθεση ενώ αποκάλυψε πως είχε καταγγείλει την εμπλοκή Γριβέα από το 2009.
      «Ποιός πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας έχοντας εσωτερική ενημέρωση;» , αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.
      Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του χρέους, επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν τη μονομερή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση Σταθάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τον Σταθάκη».

  8. NMan. 10:26 02/12/2015

    Αγωγή 10 εκ ευρώ κατέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Πάνο Καμμένο
    ==============================================================
    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα της Βουλής κατέθεσε αγωγή εναντίον του η οποία ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση …….

    Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.
    Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά…….

    για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.
    Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.
    Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.
    Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.