ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία

Μαντόνα: «Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο!»

"Δεν θα ενδώσουμε στον φόβο!", είπε στο κοινό της η Μαντόνα στη συναυλία που έδωσε χθες το βράδυ στο Παρίσι, μετά την οποία απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα, δίδοντας μια συγκινητική μίνι συναυλία στην πλατεία της Δημοκρατίας.

"Σκέφτομαι αυτό που συνέβη εδώ και σχεδόν ένα μήνα", είπε η Αμερικανίδα ντίβα φανερά συγκινημένη στο κοινό. "Η καρδιά του Παρισιού και η καρδιά της Γαλλίας χτυπούν στην καρδιά κάθε πόλης!", πρόσθεσε από την σκηνή του Μπερσί.

"Είμαστε μια μόνο καρδιά και η καρδιά μας μπορεί να χτυπάει συγχρονισμένα", πρόσθεσε για να τονίσει: "Η δύναμη της αγάπης είναι πιο δυνατή από την αγάπη για δύναμη!".

"Ήμουν 20 χρονών όταν είχα έρθει στο Παρίσι και εδώ, στο Παρίσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική", θυμήθηκε η ντίβα, η τελευταία συναυλία της οποίας στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν το 2012. "Σ'ευχαριστώ Παρίσι που φύτεψες αυτόν τον σπόρο στην καρδιά μου!".

Λίγο αργότερα, τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία, η Μαντόνα έψαλε την Μασσαλιώτιδα μαζί με το κοινό που είχε σηκωθεί όρθιο.

Όταν τελείωσε η συναυλία της στο Μπερσί στο πλαίσιο της περιοδείας της "Rebel Heart Tour", η σταρ έδωσε μια μίνι συναυλία έκπληξη μπροστά σε μερικές δεκάδες ανθρώπους στην πλατεία της Δημοκρατίας στο Παρίσι στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων.

"Ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής, λατρεύει αυτήν την πόλη. Ήταν μαγεία. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ", είπε ο κιθαρίστας της Μόντε Πίτμαν. "Μετά τη συναυλία είπε 'ελάτε μαζί μας. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε. Είμαι εδώ για να βοηθήσω'", πρόσθεσε.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την Μαντόνα, έχοντας δίπλα της τον 9χρονο γιο της Ντέιβιντ, να τραγουδάει συνοδευόμενη από τον κιθαρίστα της το "Like a prayer", το "Ghosttown" και το "Imagine" του Τζον Λένον.

Δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις, στις 15 Νοεμβρίου, η Μαντόνα είχε τραγουδήσει συνοδευόμενη μόνον από μια κιθάρα το "La vie en rose" στη συναυλία της στην Στοκχόλμη.

Οι επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, οι πλέον αιματηρές που διαπράχθηκαν ποτέ στη Γαλλία, προκάλεσαν τον θάνατο 130 ανθρώπων και τον τραυματισμό 350.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.