AUTO - MOTO

Miss Tuning Calendar 2016

Από την εποχή που στους τοίχους των συνεργείων είχαν περίποτη θέση και δεν ήταν ντροπή για κανέναν τα ημερολόγια που συνδυάζουν τις εικόνες αυτοκινήτων και γυναικών έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Η Pirelli το έχει κάνει αυτό τέχνη και το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι της World Bodensee, της εκδήλωσης που αφορά το tuning στη Γερμανία αλλά πλέον αναγνωρίζεται και ενδιαφέρει πολύ μεγάλο κοινό παγκοσμίως.
Εκεί λοιπόν κάθε χρόνο διεξάγονται ουσιαστικά καλλιστεία με νεαρές που επιθυμούν να γίνουν Miss Tuning και να κερδίσουν κάποιες δουλειές στο μόντελινγκ αλλά και μια θέση στο ημερολόγιο Miss Tuning Calendar.

misstuning2016_1

Αυτό φέτος το κατάφερε η Liane Gunter, μια 25χρονη νοσοκόμα από τη Γερμανία και κάπως έτσι θα πρωταγωνιστεί για το 2016 σε τοίχους, βιβλιοθήκες, γραφεία και άλλες επιφάνειες και κυρίως στα μυαλά όσων την απολαμβάνουν καθημερινά.

misstuning2016_12

Μαζί της ασφαλώς θα υπάρχει κάθε μήνα και ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, πάντα βελτιωμένο, εμφανισιακά και όχι μόνο και πάντα επίσης με τον πιο extreme τρόπο. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κάνουν την εμφάνισή τους είναι ένας παλιός σκαραβαίος, ένα Golf I, αλλά και πιο σύγχρονα όπως BMW, Mercedes, Ford και άλλα.

misstuning2016_13

misstuning2016_6

misstuning2016_9

Πηγή : www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.