ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Αστυνομικός σε υπουργό: «Ε, μπάρμπα, για πού το 'βαλες;»

Η φράση μάλιστα ειπώθηκε από τον αστυνομικό όχι σε όποιον-όποιον υπουργό αλλά στον Νίκο Τόσκα!

Οπως διάβασα σήμερα στον ΒΗΜΑτοδότη, ο Νίκος Τόσκας πήγε χθες αιφνιδιαστικά σε τμήμα της Αττικής χωρίς συνοδεία και με το προσωπικό του αυτοκίνητο.
Κατευθυνόμενος προς το γραφείο του διοικητή ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αστυφύλακα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ασχολήθηκε μαζί του.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο υπουργός φορούσε ένα σακάκι, χωρίς γραβάτα και ο αστυνομικός θεώρησε σωστό και ευγενικό να τον ρωτήσει: «Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;».
Ούτε εκείνος, όμως, περίμενε αυτό που άκουσε: «Είμαι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη».
Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ανοίγει η πόρτα και «πετάγονται» ο διοικητής και ο υποδιοικητής: «Κύριε υπουργέ μου, τι θα θέλατε;», του είπαν σχεδόν με μια φωνή.

Ελπίζω να ήταν διδακτική η επίσκεψη του υπουργού όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και τους συναδέλφους του ωστε να βγαίνουν πιο συχνά από τα γραφεία τους. Οχι τόσο για τους μάθουν και φατσικά οι υφιστάμενοί τους όσο για να μάθουν οι ίδιοι το τι συμβαίνει εκεί έξω...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αρις 11:36 14/01/2016

    Αστα διαλα ρε φασιστάκι

  2. James Bond 22:36 13/01/2016

    Τώρα άδικο είχε που τον είπε «μπάρμπα»; Εσείς δηλαδή, με τέτοια φάτσα και στυλ, πως θα τον φωνάζατε; Το πολύ για κανένα «Ε, κύριος, που πάτε» να άκουγε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.