Neo

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό

Aθανασίου: Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από Σημίτη - Γιαννίτση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, κάλεσε το κυβερνών κόμμα να ζητήσει συγγνώμη από τον Κώστα Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν την απόσυρση του σχεδίου που είχαν προτείνει το 2001 για την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού.

Ειδικότερα ο κ. Αθανασίου ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Τα Ταμεία είχαν καταρρεύσει, είχαν χρεοκοπήσει, είχαν κατακρημνιστεί επί κυβέρνησης Σημίτη. Τον Σημίτη μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά πράγματα, π.χ. για την ενθάρρυνση της διαπλοκής. Πρέπει όμως από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει, ότι τα Ταμεία καταρρέουν, και έπρεπε να κάνουμε κάτι».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP. 21:59 10/01/2016

    Να ζητήσετε πρώτα συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για τα ψέματα που του αραδιάσατε για να πάρετε την εξουσία και στην συνέχεια τον οδηγήσατε σε ολοκαύτωμα με το δικό σας Συριζέικο μνημόνιο.Αυτά κύριε Αθανασίου που από την πράσινη ΕΡΤ, βρεθήκατε στο πασοκοτραφούμενο, προδοτικό και Εθνοκτόνο μόρφωμα του Τσίπρα.

  2. Νάσε Αναστασίου,
    νάσαι πιό επίκαιρος και πιό ακριβής !
    Πρώτ´απ´όλα ζήτησε συγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου και τους πιστούς του συνεργάτες γιατί τορπίλησες τις προσπάθειες τους να αλλαξουμε όλες τις παθογένειές μας από το παρελθόν .
    Παραιτήσου και συ! Είσαι ενα γρανάζι στην διαφθορά .

  3. freeman 17:32 09/01/2016

    ΕΛΑ ρε μεγαλόψυχο Κρατικομπουκωμένο τρωκτικό !
    Ο Σημιταράς , τον έστειλε αδιάβαστο τον Γιαννίτση , ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ για τα ψηφαλάκια , γιατί η ΣημιτοΔιαπλοκή (ή ίδια με την ΚαραμανλοΔιαπλοκή) τον ήθελε ΑΚΟΜΑ μερικά χρονάκια … ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ Πρωθυπουργό καθώς είχε μπροστά τα ΟΛΥΜΠΙΑΚΆ & ΛΟΙΠΑ ΚΑΡΑ-MEGAΛΑ Έργα , ΠΟΥ είχε σχεδιάσει πολλά δις ΚΟΝΟΜΑ , την τελευταία στιγμή φυσικά με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ υπερβάσεις λόγω… πίεσης χρόνου (θυμάμαι τους 3-4 τελευταίους μήνες προ Ολυμπιακών που ο Πολιτικός Μηχανικός Σουφλιάς μοίραζε στο παλιό αφεντικό του Μπόμπολα τα δις ως μπαλαντέρ …!
    Για τα ΤΑΧΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Μνημόνια του Παπανδρέου , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ρε αληταράδες ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ που ΤΩΡΑ λούφαξε ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ σε 10 φορές ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ-ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ , πότε θα ζητήσετε ΣΥΓΝΩΜΗ όχι από τον Παπανδρέου , ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ , αλλά από ΜΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ κοινωνία που στείλατε στην κόλαση ΑΠΛΑ για να αρπάξετε την εξουσία …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.