ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Talent Précieux de la saison στη διεθνή έκθεση κοσμήματος Bijorhca

Μια πολύτιμη γαλλική διάκριση για έναν ξεχωριστό  Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων

Τον τίτλο του Talent Précieux de la saison (Πολύτιμο Ταλέντο της φετινής χρονιάς) της διεθνούς φήμης έκθεσης κοσμημάτων Bijorhca που πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο, στο Παρίσι απέσπασε ο δημιουργός κοσμημάτων Απόστολος Κλειτσιώτης (Apostolos  Jewellery).

Μια βράβευση με ξεχωριστή σημασία, καθώς τα κοσμήματα του Apostolos απέσπασαν εγκωμιαστικές κριτικές από τους διοργανωτές  της έκθεσης και διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από διάφορα σημεία του πλανήτη. Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά στη σελίδα της έκθεσης στο fb όπου το κοινό καλείται να ανακαλύψει το πολύτιμo ταλέντο της έκθεσης: το ελληνικό brand Apostolos Jewellery!

APO 248

Οι χιλιάδες επισκέπτες της  Bijorhca που θα διεξαχθεί από 22 έως 25 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις νέες σειρές κοσμημάτων ενός σχεδιαστή που με σταθερά βήματα κάνει μέσα στο 2016 εντυπωσιακή είσοδο στις διεθνείς αγορές!

APOSTOLOS JEWELLERY Rock Rings (1)

Το κόσμημα του Απόστολου Κλειτσιώτη

Ο Απόστολος Κλειτσιώτης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Η έφεση και η αγάπη του για τη ζωγραφική τον οδήγησε στην τέχνη του κοσμήματος Σπούδασε σχέδιο και κατασκευή κοσμήματος στη σχολή MOKUME της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 1994. Σειρέςκοσμημάτων του πωλούνται σε καταστήματα της Ελλάδας από το 1994. Από το 1997 ζει κι εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ίδρυσε το τωρινό εργαστήριο και την επιχείρησή του.

APOSTOLOS JEWELLERY 254

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Σχεδιαστών Κοσμήματος J.A.W. (jewellery art workers). Τα κοσμήματα που δουλεύει είναι σε χρυσό 750° και ασήμι 925° κυρίως με πολύτιμους λίθους. Στην δουλειά του δανείζεται μοτίβα και φόρμες που βλέπουμε στην φύση, στην αρχαιότητα του ελληνικού κόσμου και στο Βυζάντιο. Όλες οι επιρροές αποδίδονται ακολουθώντας σύγχρονη οπτική με πρωτοποριακή διάθεση. Η φιλοσοφία πίσω από την κατασκευή του κοσμήματος είναι να διακρίνεται το ίχνος από το χέρι του δημιουργού του και να αναδεικνύεται ο σεβασμός στην φυσιογνωμία των υλικών που το αποτελούν.

ApostolosJewel_MG_2487

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί και το οξειδωμένο ασήμι σε συνδυασμό με χρυσό εφαρμόζοντας ειδική τεχνοτροπία που αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο τις ιδιότητες του υλικού και έχει καθιερωθεί ως αναγνωρίσιμο ύφος της δουλειάς του. Συμμετέχει ανελλιπώς σε εμπορικές και καλλιτεχνικές εκθέσεις . Τα κοσμήματά του πωλούνται σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού, όπως Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Κύπρο, Η.Π.Α., Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ελβετία κ.α.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.