ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αφετηρία και τέλος μου η αριστερά»

Νταλάρας: Δεν είναι ώρα για κριτική - Χρειάζεται περίσκεψη και υπομονή

Δυο μεγάλες συναυλίες αλληλεγγύης για τη στήριξη Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων θα δώσουν στο θέατρο Παλλάς η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού .

Σε συνέντευξή με αφορμή αυτές τις δυο συναυλίες στις οποίες οι καλλιτέχνες μετέχουν αφιλοκερδώς ο Γ. Νταλάρας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την δική του αφετηρία και για το πόσο αριστερή βρίσκει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτηση: Έχετε δηλώσει πως αφετηρία σας είναι η Αριστερά. Πόσο Αριστερή πιστεύετε ότι είναι η σημερινή κυβέρνηση, πώς κρίνετε τη μέχρι τώρα διακυβέρνηση της χώρας, από τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Η αφετηρία μου και το τέλος μου. Δεν είναι ώρα για κριτική μέσα από συνεντεύξεις. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Χρειάζεται περίσκεψη και υπομονή» απάντησε.

Μιλώντας για την κατάσταση γενικώς σημείωσε « Μου έλεγε η μάνα μου ότι μετά από μια περίοδο κοινωνικής ευκολίας, έρχεται πάντα η κρίση και το κυνηγητό... Για αυτό πρέπει να είμαστε «ετοιμοπόλεμοι» στα δύσκολα. Και πάνω απ’ όλα αλληλέγγυοι...»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.