ΕΛΛΑΔΑ

Στην Καλλιθέα

Πιθανόν οι δράστες να έβαλαν ζωντανό τον ναυτικό μέσα στον καταψύκτη

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι άνδρες της Ασφάλειας να έκλεισαν οι δράστες ζωντανό το ναυτικό μέσα στον καταψύκτη στον οποίο βρέθηκε νεκρός ο ναυτικός στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα των αρχών η δολοφονία του Βασίλη Κοκκίνη διαπράχθηκε από δύο άτομα και ο θάνατος του οφείλεται, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, σε ασφυξία, καθώς οι δράστες του έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του με πετσέτα.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, τα τραύματα που εντόπισε η ιατροδικαστής στο πρόσωπο και το πάνω μέρος του κεφαλιού δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη κατά την οποία ο ναυτικός δέχθηκε χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο. Επιβεβαιώνονται έτσι οι υποψίες των αστυνομικών ότι η βασική ύποπτη -η καταζητούμενη Βουλγάρα σύζυγός του- δεν θα μπορούσε μόνη της να έχει διαπράξει το απεχθές έγκλημα. «Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Τον έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν, του έδεσαν τα χέρια, τα πόδια και τον φίμωσαν. Τον σήκωσαν και τον έβαλαν στην κατάψυξη. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να τα έκανε μόνη της μία γυναίκα», εκτιμούν αστυνομικοί. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν έγινε δυνατό να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του 63χρονου επήλθε μέσα στον καταψύκτη ή έξω από αυτόν. Θα πρέπει να γίνουν κι άλλες εξετάσεις για να υπάρξει απάντηση, αφού δεν αποκλείεται το θύμα να τοποθετήθηκε ζωντανό μέσα στον καταψύκτη.

Η Βουλγάρα σύζυγος του 63χρονου έφυγε λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του μαζί με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.