Neo

Το αδιαχώρητο…

Ήταν όλοι εκεί. Ο λόγος για την κοπή της πίτας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, από τον Γιώργο Παπανδρέου, που έγινε χθες το απόγευμα σε ένα ήσυχο μπαράκι ακριβώς απέναντι από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου επί της οδού Πειραιώς.

Η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που το μπαράκι γέμισε μέσα στα πρώτα λεπτάκαι το να ακούσει ακόμα κανείς τον Γιώργο Παπανδρέου, γινόταν ολοένα και πιοδύσκολο με την πάροδο της ώρας. Ο περισσότερος κόσμος, εξάλλου, μαζί μεκορυφαία στελέχη του Κινήματος και στενούς συνεργάτες του την εποχή που ήτανπρωθυπουργός, βρισκόταν στο όχι και τόσο φιλόξενο λόγω κρύου, πεζοδρόμιο…

Η ζεστασιά μεταξύ συντρόφων ωστόσο, ξεπερνούσε τις καιρικές συνθήκες, καιοι ιστορίες από τα παλιά εναλλάσσονταν στα πηγαδάκια με τα όνειρα για τηνεπόμενη μέρα του χώρου, στην οποία είναι απολύτως ξεκάθαρο πλέον ότι ο ΓιώργοςΠαπανδρέου θα είναι παρών.

18 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 23:57 21/01/2016

    ΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ …

    Σήμερα καταλαβαίνουμε όλοι την πραγματική βαρύτητα των λόγων Παπανδρέου ότι ‘’λεφτά υπάρχουν’’. Από το 2000 μέχρι το 2012 βγήκαν από την Ελλάδα περισσότερα από 300 δις. ευρώ με 675.000 χιλιάδες εμβάσματα. Καταλαβαίνει κανείς από το πραγματικό μέγεθος των μαύρων χρημάτων που υπάρχουν ,γιατί τόσοι πολλοί ΜΙΣΟΥΝ θανάσιμα τον Γιώργο Παπανδρέου που ψήφισε νόμους φοροδοτικής ισότητας , και ισονομίας ώστε να δημεύονται οι περιουσίες όσων τις απέκτησαν παράνομα και ειδικά εις βάρος του δημοσίου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας. Σήμερα καταλαβαίνουμε γιατί ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι νταβατζήδες πληρώνουν όσα και κι όσα για να μην μπορέσει ο Γιώργος να συνεχίσει το έργο της φοροδοτικής ισότητας !
    Λίγες ημέρες, πριν την υπογραφή της συμφωνίας με την πρωθυπουργό της Ελβετίας, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες και έμποροι της νύχτας τον σκότωσαν με ‘’’δημοψήφισμα’’ !!!

  2. NMan. 23:53 21/01/2016

    Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΔΙΣ ..ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥ !
    =================================================
    ΑΓΝΟΙΑ , ΜΙΣΟΣ, Ή, ‘’ΥΠΗΡΕΤΕΣ’’ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
    [[ Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος,]]
    Σήμερα που γίναμε ΟΛΟΙ μνημονιακοί, τι λένε άραγε αυτοί που κάθε μέρα σχεδόν δηλητηρίαζαν την ψυχή και την καρδιά των Ελλήνων?
    Τι λένε σήμερα όσοι, αντί να υπερασπισθούν την Ελλάδα και τους Έλληνες , φαίνεται ότι αγωνίστηκαν και δυστυχώς αγωνίζονται, να ‘’σώσουν’’ τα κεκτημένα τους και να εμποδίσουν δημιουργία κράτους δικαίου, με ισονομία, ευνομία και φοροδοτική ισότητα?
    Ο κ B. Κόκκινος ζητούσε καθημερινά με όλα τα μέσα και τρόπους, την ποινική δίωξη Παπανδρέου γιατί δεν ‘’δέχτηκε’’ τα 20 ΔΙΣ. από τον..ΠΟΥΤΙΝ !!!
    Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα «Αξία». Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση ποινικής δίωξης!
    ΥΓ.
    Σήμερα όλοι αυτοί δεν έχουν τον αντρισμό να ζητήσουν συγγνώμη, για το κακό που έκαναν στην πατρίδα μας??
    Εκκωφαντική η σιωπή της ενοχής τους !!!!

  3. ΝΒ 23:48 21/01/2016

    Έβαλε πρόστιμο σε Λάτση και Βαρδινογιάννη.
    =====================================
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε και είπε την αλήθεια,
    αυτή την αλήθεια που ζούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα στη ζωή μας. Η διαφθορά σε όλους τους τομείς του δημοσίου, των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων, είχε κτυπήσει..ταβάνι!
    Ο Παπανδρέου, την κτύπησε αλύπητα χωρίς ΚΑΜΙΑ διάκριση.
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Τα πρώτα δείγματα ήταν φανερά και προσοδοφόρα για το Δημόσιο ταμείο. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε ,επί τέλους, να λειτουργεί.

    Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και μαζί με τον Σαμαρά τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, αποφάσισαν να ανατρέψουν τον Παπανδρέου. Φυσικά η συμμορία των κουκουλοφόρων του Τσίπρα συμπαρατάχθηκε στην ανατροπή και την προδοσία.,
    »ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.
    Σήμερα ‘’πονάνε’’ που ο κόσμος ‘’σηκώνει’’ τα λεφτά του.
    Σφαίρα είναι και γυρίζει….

  4. leonardos 19:44 21/01/2016

    Το διαπλεκόμενο κατεστημένο που ήξερε και ξέρει ότι, λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν ήθελε και δεν θέλει ένα φορολογικό σύστημα δίκαιο και διαφανές, δεν ήθελε και δεν θέλει να σπάσει η πελατειακή εξάρτηση του πολιτικού συστήματος, δεν ήθελε και δεν θέλει ένα ισχυρό δημόσιο να προστατεύει τα δικαιώματα του πολίτη και όχι τα προνόμια των λίγων. Κατεστημένο που αντέδρασε λυσσαλέα στις αναγκαίες μεταρυθμίσεις που ξεκινησαν το 2010
    Αυτο εριξε τον Γ.Παπανδρεου

  5. N Bράχος 16:28 21/01/2016

    Τον θεσμικό ρόλο του ΔΝΤ στην Ευρώπη τον απαίτησε η Γερμανία.
    =========================================================
    Αλλιώς δεν συναινούσε στη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης και η χρεοκοπημένη Ελλάδα θα υποχρεωνόταν να πάει ΜΟΝΟ στο ΔΝΤ.
    Αν ΑΥΤΟ ήθελαν εκείνοι που κράζουν τώρα τελευταία στα ΜΜΕ, να πάμε μόνο στο ΔΝΤ, λυπούμεθα αλλά η Ελλάς είναι ευρωπαϊκή χώρα.
    Οι ψεκασμένες θεωρίες κατέρρευσαν. Όλοι στην Ευρώπη σάς λένε τί έχει συμβεί ,κι εσείς κολλημένοι στον ίδιο επαρχιώτικο και ψεκασμένο αντι-Παπανδρεϊκό χαβά του ΔΟΛ και του Ιγνατίου. Έχετε μείνει μόνοι σας.

  6. N Bράχος 16:26 21/01/2016

    Σχετικά με το ελληνικό PSI, ο κ. Τρισέ
    =================================
    τόνισε ότι το ενέκρινε και δεν αντιτάχθηκε σε αυτό όταν αποφασίστηκε για πρώτη φορά,
    τον Ιούλιο του 2011.
    ==================================
    Αυτό στο οποίο διαφωνούσε διότι τον ανησυχούσε σφόδρα ήταν, όπως είπε, ότι πριν από τότε, το Eurogroup και ορισμένα κράτη στους κόλπους του ήθελαν το PSI γίνει όρος για βοήθεια προς τα κράτη που θα είχαν μελλοντικά ανάγκη – σε μία εμφανή κριτική στη Συμφωνία του Ντοβίλ, τον Οκτώβριο του 2010, μεταξύ της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.
    «Θα ήταν σαν να προσκαλούσαμε τους κερδοσκόπους και να τους λέγαμε ότι θα μπορούσαν να βγάλουν χρήματα» υπογράμμισε.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελλάδα χαρακτηρίστηκε τελικά ως «μοναδική περίπτωση». Ο κ. Τρισέ πρόσθεσε ότι η επίθεση εναντίον των ισπανικών και ιταλικών ομολόγων το καλοκαίρι του 2011, μετά το πρώτο ελληνικό PSI, απέδειξε ότι οι φόβοι του ήταν βάσιμοι.
    Ερωτηθείς πάντως για το αν πρέπει να υπάρξει νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, ο κ. Τρισέ τόνισε ότι υπάρχουν τρόποι να καταστεί βιώσιμο με προοδευτικό τρόπο και σταδιακά βήματα.
    Πάντως, απαντώντας σε ερωτήσεις δύο ελλήνων ευρωβουλευτών, των κυριών Άννυ Ποδηματά και Ρόδης Κράτσα, ο κ. Τρισέ επέμεινε ότι το ελληνικό κράτος και η δημόσια διοίκηση πρέπει να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και τούτο συνιστά μεγάλη πρόκληση. Οι απαιτούμενες αλλαγές, όπως π.χ η βελτίωση του φορολογικού μηχανισμού, θα πάρουν χρόνο και δεν απαιτήσουν μόνο την έξωθεν βοήθεια.

    Ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ,
    αν και απέφυγε να ονομάσει ποιοι ήθελαν την παρουσία του ΔΝΤ στην τρόικα, άφησε αρκετές διπλωματικές υπόνοιες, όταν τόνισε ότι οι ισχυρές χώρες της ευρωζώνης είχαν φροντίσει να αποδυναμώσουν την οικονομική διακυβέρνηση του κοινού νομίσματος παραβιάζοντας το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Για τον ίδιο, ο ρόλος της ΕΚΤ υπήρξε κρίσιμος για να μη χειροτερεύσει περισσότερο η «μεγαλύτερη κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» και να μην επαναληφθεί η Μεγάλη Ύφεση του 1929.

    Επανέλαβε δε πάνω από πέντε φορές ότι ήδη από το 2005, οι αποκλίσεις σε θέματα ανταγωνιστικότητας και
    ============================================================================
    ελλειμμάτων στα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών είχαν τόσο πολύ διευρυνθεί που έπρεπε να αντιμετωπιστούν άμεσα και ότι η Φραγκφούρτη είχε προειδοποιήσει επί αυτών.
    ==============================================================

  7. N Bράχος 16:18 21/01/2016

    Γιώργος Αλογοσκούφης – υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών 2004-08 :
    ==========================================================
    «Τον Δεκέμβριο του ’08, ήταν το τελευταίο Eurogroup που πήγα, είχε έρθει τότε και ο Στρος Καν που ήτανε τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, και συζητήθηκε το θέμα του μηχανισμού ουσιαστικά. Συζητήθηκε συγκαλυμμένα, γιατί δεν μπορούσαν να βγει πολύ ανοιχτά αυτό. Και στην ουσία απορρίφτηκε γιατί οι Γερμανοί δεν έδειχναν διάθεση να το στηρίξουν. Στην ουσία δεν έγινε ο μηχανισμός τότε.»

    Η κατάρρευση του πλέον εδραιωμένου ψεκασμένου μύθου: Το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ είχε διερευνηθεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2008 και όχι όπως ισχυρίζονται κάποιοι από τον Παπανδρέου σε συνεννόηση με τον Στρος Καν. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το γνωρίζουν αυτό; Χάρις στην προπαγάνδα μέρος των ΜΜΕ και πολιτικών δυνάμεων που έκαναν καριέρα στο ‘αντιμνημόνιο», ελάχιστοι. Τι αποδεικνύεται επίσης; Ότι η πορεία της χώρας προς το ΔΝΤ ήταν προδιαγεγραμμένη ήδη από το 2008, εξαιτίας των εγκληματικών πολιτικών του Καραμανλή και των υπουργών του. Αλλά είπαμε, μάθαμε στην Ελλάδα να κατηγορούμε τους πυροσβέστες και όχι τους εμπρηστές..

    • freeman 18:01 21/01/2016

      Τό ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ήταν , πέρα από την ΙΔΙΑΙΤΕΡΌΤΗΤΑ της συμμετοχής μας στην Ευρωζώνη (που τα μοντέλα αναδιάρθρωσης -κανονισμός του ΔΝΤ δεν προέβλεπαν)που ΔΕΝ μας επέτρεπε να κόψουμε έστω και υποτιμημένο νόμισμα , ήταν ότι με βάση τις από το 1950 εισφορές μας ως Ελλάδα και τον Κανονισμό του ΔΝΤ το ΠΟΛΥ να παίρναμε χρηματοδότηση 15-16 δις $ που ΔΕΝ μας έφταναν ούτε για 2 μήνες . Για ΑΥΤΟ λιποτάχτησε ο Ραφήνιος εγκληματικός Κόπρος . Ως ΑΘΛΟΣ του Global Παπανδρέου & του Παπακωνσταντίνου (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ , να ΜΗΝ επιτραπεί στον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ 2010-2011 Κυριάκο Μητσοτάκη ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΊ-ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ και αυτός τον ΑΘΛΟ ΓΑΠ-ΠΑΠ ) θα καταγραφεί στην Παγκόσμια Οικονομική Ιστορία , το ότι μια Πτωχευμένη Χώρα , χωρίς να μπορεί να κόψει νόμισμα, με 240δις ΑΕΠ, 300δΙς Εξωτερικό Χρέος , 16%Ετήσιο Ελλειμμα και Μηδέν εξαγωγές-παραγωγή ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χρηματοδοτηθεί με 110+130=240 δίς € και να κουρέψει 110δις Χρέος !!!!

  8. freeman 14:42 21/01/2016

    ΔΝΤ: Κατήργησε τις εξαιρέσεις για χρηματοδότηση χωρών όπως η Ελλάδα
    Δηλαδή ο global GAP , κατάφερε να πείσει τον Ντομινίκ Στρος Καν , να εισαγάγει ειδική διάταξη για χρηματοδότηση κατ΄ εξαίρεση από τον Κανονισμό Κέρβερο του ΔΝΤ , ειδικά για την Ελλάδα , ώστε ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ να ΜΑΣ κρατήσει εντός της Πολιτισμένης Δύσης-ΕΕ-ΟΝΕ ! Γ.Παπανδρέου : ο ικανότερος Έλλην Διπλωμάτης μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

  9. freeman 14:41 21/01/2016

    ΔΝΤ: Κατάργησε τις εξαιρέσεις για χρηματοδότηση χωρών όπως η Ελλάδα
    Δηλαδή ο global GAP , κατάφερε να πείσει τον Ντομινίκ Στρος Καν , να εισαγάγει ειδική διάταξη για χρηματοδότηση κατ΄ εξαίρεση από τον Κανονισμό Κέρβερο του ΔΝΤ , ειδικά για την Ελλάδα , ώστε ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ να ΜΑΣ κρατήσει εντός της Πολιτισμένης Δύσης-ΕΕ-ΟΝΕ ! Γ.Παπανδρέου : ο ικανότερος Έλλην Διπλωμάτης μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

  10. NMan. 14:08 21/01/2016

    ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ
    Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου

    Ένας Μανιάτης δημοκράτης
    Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
    Δεν είναι πλέον μόνος του και υπονομευμένος. Δεν είναι το μαύρο πρόβατο του Αντώνη, του Βαγγέλη, του Αλέξη και των άλλων νοσταλγών της παραμεθόριας … διαπλοκής και πολιτικής ανυπαρξίας. Το μοναδικό πολιτικό ,που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ενάντια σε όλες τις βρόμικες δυνάμεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις. Και προ παντός ενάντια στον ‘’αιρετό φασισμό’’ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα..

    Τον ευγενή άνθρωπο που δεν ανταπέδωσε ούτε μία ύβρη στο ποτάμι της συκοφαντίας που δέχεται, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον , όραμα και ελπίδα !

    Τον πολιτικό που αγωνίζεται για ιδέες και οράματα με σεβασμό για όλους και αυτοσεβασμό πρωτόγνωρο για την Ελληνική πολιτική ιστορία.

    **Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.

    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.

    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα εκείνου του Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:

    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.
    Γιώργο,
    η Ελλάδα χαμογελά, οι Έλληνες ελπίζουν ξανά.
    Η Ιστορία σε περιμένει να συνεχίσεις το έργο σου !

  11. Κύριοι Fox και Νικος Π. έχετε να μου πείτε έναν καλύτερο από Τον Γιώργο;;Έχετε να μου πείτε άλλη λύση από το πρώτο πιο ήπιο μνημόνιο;;Μάλλον θα θέλατε να τους δοκιμάσετε όλους για να ζήσετε και άλλα μνημόνια.Με τις υγείες σας.Και καλό κουράγιο.

  12. Ήμουν και εγώ εκεί.Και πραγματικά εννιωσα υπέροχα.Με αυτούς που δεν ζητούσαν τίποτα άλλο από το να υποστηριξουν το δίκιο.Τον μοναδικό ,Ίσως στον κοσμο,πολιτικό που έβαλε την πατρίδα πάνω από ψήφους Όνομα οικογένειά.Δημοσθένη σε περιμένω για να πάμε μαζί στην επόμενη εκδήλωση.

  13. Fox 10:09 21/01/2016

    Αρεα,αρεα να φαινομαστε καμμια πενηνταρεα!ολοι οι αγωνιστες που στηριξαν την κυβερνηση ΓΑΠ παροντες,με προεξαρχοντα το Χαρη Καστανιδη. Παρων και ο παρατριχα πρωθυπουργος Πετσαλνικος,ο ελληνας Κλουζω ,Καρχιμακης .decadance!

    • NB 14:02 21/01/2016

      Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ !

      Η οικονομία βουλιάζει στα καΜένα πολιτικά εξαμβλώματα.
      Γράφει ο Ν Βράχος
      Απεδείχθη περίτρανα, ότι οι προσπάθειες που έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ήταν ότι το ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί η Ελλάδα, μετά την αναισθησία του ..βουδιστή, την υπονόμευση του Καλαματιανού και των άλλων..καμένων εγκεφάλων και ανεγκέφαλων, τόσο της μέσο-ακροδεξιά,ς όσο και της κουλτουροδιαστελόμενης ..αριστεράς καρδίας και της δεξιάς τσέπης.
      Άφησα τελευταίους τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ πασοκοκάπηλους της ομάδας των ‘’φαρδιών..μυαλών’’ και των ατάλαντων ανέραστων ..εραστών της ‘’ψάθινης πολυθρόνας του θρόνου’’.
      *Σήμερα ο ΛΑΟΣ μας, αντιλαμβάνεται με τρόμο το λάθος του και ζητά εκδίκηση από τους εγκληματίες που τον εξαπάτησαν.
      *Γιατί και πώς(?) άραγε ‘’έπεσε στην παγίδα’’ των εξουσιολάγνων προδοτών και αποστατών?
      *Ποιος ‘’Αίολος’’ άνοιξε μόνος του τον ασκό της απιστίας των συκοφαντών και των μπουρδολόγων φοροφυγάδων?
      *Που είναι ο Βασίλης μαυροκόκκινος δικαστής ,που κάθε λίγο ‘’πυρπολούσε το πέλαγος’’ με τις κατηγορίες του και τις μισερές μιζέριες του, εναντίον του Πασόκ και ειδικά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου? Δεν ‘’καταδίκασε’’ τον Ανδρέα και ήθελε να συμβάλλει στην τιμωρία του Γιώργου?
      * Που είναι εκείνος ο μικρός και αδόκιμος Αλέξης να μας ενημερώσει για το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ των 86Δις ευρώ που μας ετοιμάζει?
      *Αυτό εννοούσε όταν έλεγε »θα σχίσει» τα μνημόνια τα μικρά και θα πάμε στα… μεγάλα? και εγώ περιμένω έξη μήνες να αλλάξει η ζωή μου, να γίνω περήφανος και αγωνιστής έλληνας γεμάτος αξιοπρέπεια και καλλίτερη και χωρίς άγχος ζωής?
      *Και αντί για αυτό, »συγκάλυψε» τον ΨΕΥΤΗ πολιτικό απατεώνα Καραμανλή, έκανε Πρόεδρο τον φυσικό αυτουργό εκτελεστή της οικονομίας Πάκη τον σεξουλιάρη. »Τακίμιασε» με τα πολιτικά απόσκατα και συγκυβερνά με καΜένους, Γρηγοροβλαμμένους και Παυλοκαυλωμένους ?
      *Με αυτό το πρόγραμμα και με αυτά τα πολιτικά απορριμματοφόρα θα »επιδιώξει» να σώσει και να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα μας?
      *Πόση πίκρα αισθάνομαι, μαζί με τον ‘’παρασυρόμενο’’ λαό μας, από τους ψευτοκαΜένους συκοφάντες κίναιδους της αφελούς δημοκρατίας μας, να την ‘’βλέπω’’ να ..βιάζεται ασύστολα, ανεπαίσχυντα και να »γεννά» τα εξώγαμα εξαμβλώματα της πολιτικής αλητείας, της καταστρατηγημένης δικαιοσύνης και της διεφθαρμένης παραοικονομίας?
      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να συλλάβει αυτούς πολιτικούς απατεώνες?

  14. Νίκος Π. 10:06 21/01/2016

    Αφού γέμισε το μπαράκι μέχρι πεζοδρόμιο, πάει να πει πως έχουμε ρεύμα.
    Άντε και του χρόνου στο ροκ εντ ρολ!

    • ΝΒ 14:18 21/01/2016

      Η ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ’’ της Χουντοσποράς αυτουργός της κατάντιας μας !!!
      ====================================================
      Η οργανωμένη χρεοκοπία από τη δεξιά και η…ασυλία του Αλέξη στον Κωστάκη ‘’τους’’ !

      Πόσα ΔΙΣ. έχασαν που δεν πτωχεύσαμε?
      Μια αλήθεια χωρίς ψεγάδια και χωρίς ..σοφάδες.
      Η χρεοκοπία της Ελλάδας τελικά είναι σύμπτωση καιρών ή είναι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση μιας παρακυβερνητικής ΚΑΜΟΡΑ?

      Ας περιγράψουμε το πρώτο στάδιο , την πρώτη μεθοδευμένη φοροδιαφυγή .
      Το 2005, η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε νόμο με τον οποίο χορηγούσε φοροδοτική ‘’ΑΣΥΛΙΑ» για κάθε γονική παροχή οιουδήποτε ποσού και αντικειμένου.
      Έτσι ΜΥΡΙΑΔΕΣ ‘’ έγγειοι πρόσοδοι’’ πέρασαν από τους επαγγελματίες ‘’μπαμπάδες’’ της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας στους ‘’νεοσσούς’’ τύπου Πάνου, Μιλτιάδη και τόσων χιλιάδων ακόμη.
      Μυριάδες φοροαπαλλακτικά τεχνάσματα ισοπέδωσαν και εξαφάνισαν τα δημόσια έσοδα και ταυτόχρονα συνέβαλαν στην ασύλληπτη σε μέγεθος φοροδιαφυγή των γονικών καταστρατηγήσεων της παρανόμου αποκτήσεως των μεταβιβασθέντων ακινήτων.
      Έτσι η Ελλάδα βούλιαξε από την οργανωμένη »στέρηση εσόδων» και την συνέχιση της φοροδιαφυγής και της κλοπής !!!
      Ταυτόχρονα όλο το ‘’ΜΑΥΡΟ’’ και βρόμικο χρήμα ‘’πέταξε’’ για τις τράπεζες όλου του κόσμου.
      Από το 2002 μέχρι το 2012 με 765.000 ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 300Δις Ευρώ, γέμισαν τα ξένα χρηματοφυλάκια εν αναμονή της χρεοκοπίας της Ελλάδας που θα διπλασιαζόντουσαν , τουλάχιστον.
      Κι όμως ! Κανένας έλεγχος ! Καμία τιμωρία ! από την δικαιοσύνη των Κοκκινοβασίληδων, των Σανιδάτων, των Κεδικογλέων, των Αθανασίων και των γόνων τους !
      Δυστυχώς! Ο μεγάλος και αθεράπευτος επί πολλά χρόνια ασθενής ήταν και παραμένει
      Η ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ’’ της Χουντοσποράς !!!

  15. Η ζέστη και θαλπερότητα των οραμάτων για τις αλλαγές που έχουμε στο νου και την καρδιά, εμείς οι Κινηματίες Δημοκράτες Σοσιαλιστές, Προοδευτικοί Ενεργοί Πολίτες, λιώνει όλους τους πάγους και τα χιόνια του παρόντος πολιτικού μας περιβάλλοντος Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης.
    Από την αρχή και την βάση οπως τονίζει ο ΓΑΠ εργαζόμαστε να φέρουμε επιτέλους σε τούτη την προδομένη μας χώρα την πρόοδο των καιρών, επιστρέφοντας το εξαφανισμένο πολιτικό ύφος και ήθος για το κοινό καλό και οχι για τ´αξιώματα , τα ρουσφέτια και τις καρεκλες !

    Που θα πάει θα τους λιώσουμε τους πάγους , θα ξανάρθει η Ελπίδα μέσα στο 2016 !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.