Neo

Το ΔΝΤ μένει, τελεία και παύλα

Ενόσω στην κυβέρνηση ακόμη ψάχνουν τι ήθελε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας την ώρα του ραντεβού Σόιμπλε-Τσακαλώτου, ο Neo πληροφορείται ότι το επόμενο διάστημα ο Δανός τεχνοκράτης θα έχει πολλή δουλειά.

Αυτό διότι έχει ληφθεί πολιτική απόφαση να παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, παρά τις ελπίδες και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να το οδηγήσει σε «έξωση». Για το λόγο αυτό, εξάλλου, ορισμένα κυβερνητικά στελέχη είχαν αποφύγει να εμπλακούν στην συζήτηση σχετικά με τον ρόλο του Ταμείου την «επόμενη μέρα», αφού ήξεραν ότι στο τέλος, η απόφαση αυτή δε θα ληφθεί στην Αθήνα. Όπως και έγινε…

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 11:52 14/01/2016

    Εκείνο το Καραμανλολάγνο Κυπρέικο γαιδούρι ΙΓΝΑΤΙΟΥ (συγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα) που είναι , να μας πει για την πριν των εκλογών 2009 . . . προδοτική επικοινωνία -συνεννόηση Γ.Παπανδρέου Στρος Καν για την συμμετοχή του ΔΝΤ ?
    Που είναι ο αντιΓαπ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ Εκατομμυριούχος της Τρίτης , που με την . . . ΤΡΟΜΕΡΗ αποκάλυψη βίντεο του Στρος Καν, έπεισε τα Πολιτικά ΖΩΑ ΝεοΕλληναράδες ότι ΕΙΝΑΙ . . . ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ το να συνομιλεί ο Υποψήφιος Πρωθυπουργός ( με +10% νικητής μετά από 2 μήνες) αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , στη Χώρα του ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Λιποτάκτη Ραφήνιου Κόπρου , ΠΟΥ ΕΝΩ ΧΡΕΟΚΟΠΟΎΣΕ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 5 μήνες πριν τις εκλογές για να παραγράψει τα Εγκλήματα της Καραμανλικής Μαφίας ? Και με ποιόν συνομιλούσε ? Με τον Διευθυντή του Αρμοδιότερου Διεθνούς Οργανισμού στον οποίο η Ελλάδα είναι μέλος από το 1950 και δίνουμε ετήσια σχετική συνδρομή !!!
    Ρε Καραμανλολάγνε ΑντιΓαπικέ μισθοφόρε επικοινωνιακέ εκτελεστή Ιγνατίου , ΤΩΡΑ καμιά εσωτερική αποκλειστική πληροφορία από το ΔΝΤ που μια γλύφει , μια φτύνει , μια ξαναγλύφει το ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ χωρίς τσίπα ΤΣΙΠΡΑΣ που μας φόρτωσες , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕ MEGAλοανταποκριτή ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.