ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Η "απαίτηση" του Τσίπρα πριν τη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου

Τι ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον οικοδεσπότη του "Ενικός", πριν ξεκινήσει η συνέντευξη; Το αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο.

«Ηταν πολύ κουρασμένος» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου που αποκάλυψε ότι λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής ο πρωθυπουργός ζήτησε μία σοκολάτα για να πάρει ενέργεια. "Έφαγε λίγη στην αρχή και λίγη στο τελευταίο διάλειμμα" πρόσθεσε.
Ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του για το ότι παρά το βαρύ πρόγραμμά του ο Τσίπρας δέχθηκε να παραχωρήσει τη συνέντευξη και μάλιστα εκτός προεκλογικής περιόδου.
«Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τον άνθρωπο Αλέξη Τσίπρα, το πόσο δημοκρατικός είναι και για το ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις». «Είναι σημαντικό», ανέφερε ο δημοσιογράφος, «ότι ως πρωθυπουργός ήρθε στο στούντιο και απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών παρά την κούραση που είχε».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 23:46 01/03/2016

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ. Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας. ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
    Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα ΕΣΩΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αλλά θα οδηγούσαν τη χώρα σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!
    *Κατάφερε να ανατρέψει ΤΗ ‘’ΡΗΤΡΑ’’ της Λισσαβώνας, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ οποιαδήποτε μορφή οικονομικής βοήθειας σε μέλη της Ε.Ε, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το 2008 η Γερμανία και αρνήθηκε ΤΟΤΕ! την βοήθεια προς την ΗΔΗ χρεοκοπημένη Ελλάδα , σύμφωνα με το Eurogroup του Δεκεμβρίου 2008, που συμμετείχε και ο ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ σαν αντιπρόσωπος του ΔΝΤ και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.
    *Ο Γιώργος Παπανδρέου ‘’ανέτρεψε’’ την ρήτρα, βρήκε χρήματα ( Όχι βέβαια σε Ρωσία και Κίνα), 240 δις ευρώ, κατάφερε να γίνει ΜΕΙΩΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους κατά 120.δις ευρώ.
    *Μείωσε το έλλειμμα των 35 δις ευρώ του Καραμανλή κατά 6% του ΑΕΠ, ή κατά 405 του όλου ελλείμματος, μείωσε το χρέος κατά 15 δις ευρώ και οδήγησε την Ελλάδα , λίγο πρίν την έξοδό της στις αγορές.
    Τότε τον ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ προδότες και αποστάτες.
    *Το δίλημμα Παπανδρέου να συντρίψει τους προδότες ,Η, να σώσει την Ελλάδα, είναι ένα θέμα πατριωτισμού, που μόνο λίγοι και σπάνια στην παγκόσμια ιστορία θα βρεθούν να έχουν πάρει τέτοια απόφαση. Ο κάθε τυχάρπαστος και ο κάθε ‘’νοικιασμένος’’…απλός πολίτης, μπορεί να γράφει ανώνυμα και ανώδυνα, ότι επιθυμεί ή, ότι εντολές του δώσουν. Πάντως αποτελεί όνειδος η απόπειρα διαστρέβλωσης, παραποίησης ΝΟΘΕΥΣΗΣ της αλήθειας , όταν ΟΛΟΙ σχεδόν γνωρίζουν το μεγαλείο και τις ευεργετικές και σωτήριες επιδράσεις από αυτήν την μοναδική πραγματικότητα.
    Είναι τουλάχιστον ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ των…απλών πολιτών να ξεχνούν ότι σήμερα βρίσκονται υπάρχουν και..υβρίζουν μόνο και μόνο επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε την σωτηρία της Ελλάδας , από την παραμονή του στην εξουσία.

  2. SPARTA. 21:18 01/03/2016

    Κύκνειο άσμα η χτεσινή συνέντευξη του πλέον αποτυχημένου και χειρότερου Έλληνα Πρωθυπουργού, λίγο πρίν τον παρασύει το τσουνάμι των δραματικών εξελίξεων που ο ίδιος προκάλεσε.Όσο κάθεται στην εξουσία ο Τσίπρας διαλύει την Ευρώπη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.