ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

«Παραίτηση Μουζάλα: το μεγαλύτερο ρεζιλίκι στην Ιστορία…»

Το ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν συνιστά είδηση, αφού από χθες, όλοι οι κορυφαίοι της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταχθεί στο πλευρό του Γιάννη Μουζάλα. Όμως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου δεν περιορίστηκε στην στήριξη, αλλά υπογράμμισε πως αν τυχόν παραιτηθεί-αποπεμφθεί ο Γιάννης Μουζάλας, θα πρόκειται για… το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της χώρας στην ιστορία. Ο Κούλογλου, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας, TRT, χρησιμοποίησε απόλυτες εκφράσεις για να δείξει πόσο… στηρίζει τον Γιάννη Μουζάλα, καθώς εκτός από την λέξη «ρεζιλίκι», ανέφερε ότι τυχόν παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού θα είναι «γελοιότητα». «Έχω ασχοληθεί παρά πολύ τον τελευταίο καιρό με το προσφυγικό και μιλάω καθημερινά με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία όλα, μα όλα αποκαλούν τα Σκόπια ‘Μακεδονία’. Το να πέσει ένας υπουργός την πιο κρίσιμη στιγμή, μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής, επειδή έκανε σαρδάμ σε μία συνέντευξη και μία από τις πολλές φορές είπε τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ είναι το μεγαλύτερο ρεζιλίκι που θα έχει υποστεί η χώρα τα τελευταία χρόνια», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κούλογλου.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. αμμ 10:31 18/03/2016

    Mπράβο Στέλιο, απέδειξες την αξία σου. Εσείς είστε δεξιότεροι της Χρυσής Αυγής, μόνο που κάνετε ότι δεν το έχετε καταλάβει. Όπου νάναι ο χαρακτηρισμός προδότης θα είναι λίγος, διότι τα λεφτά τα παίρνετε αφού σας ψηφίσαμε εμείς τα Κοροϊδα. Είναι λίγο ότι και να πει κανείς.

  2. ΚΤ 22:49 17/03/2016

    Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει!! Πρόκειται για τον γνωστό διεθνισμό των αριστερών!! Με τους εθνικόφρονες ακροδεξιούς συνεταίρους χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή!!! Δεν κινδυνεύει μόνο η ιδεολογία αλλά και η καρέκλα !!

  3. FRIDA. 18:42 17/03/2016

    Ρεζίλι ακριβοπληρωμένε Ευρωβουλευτή του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ, είναι να κυβερνάνε την Ελλάδα ανθέλληνες και προδότες σαν τον Τσίπρα, τον Φίλη, την τραμπούκα Χριςτοδουλοπούλου και τον Μουζάλα.Ό ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα φασιστικό μόρφωμα που χρεοκόπησε τους Έλληνες, ξεφτύλισε την Ελλάδα και μόλυνε και την Ελλάδα και την Ευρώπη με τους Ισλαμιστές φονιάδες εισβολείς.Κύριε Κούλογλου, ανήκεις σε ένα πολιτικό μόρφωμα που έχει αναλάβει την εργολαβία του ξεπουλήματος της Ελλάδας και των Ελλήνων.Είναι ρεζίλι ακόμα και να υπερασπίζεσαι τους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.