ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ποιος να είναι, ποιος να είναι;

Κουίζ για…πολύ αδύναμους λύτες! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί η ανάρτηση της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter,την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Σμύρνη,μεταξύ άλλων και για τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύοχωρών.

Ειδικότερα,η πρόεδρος του Δικτύου έγραψε : «Τουρκία : Αριστερός Διδάκτορας σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο και ανακοίνωση συνεργασίας στον τομέα ΜΜΕ μετά το κλείσιμο της Zaman.Ποιον είναι;».

Για την Ιστορία, ο Αλέξης Τσίπρας εκτός του ότι ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της γειτονικής χώρας καισυμφώνησε για συνεργασία μεταξύ άλλων στον τομέα των ΜΜΕ, μοίρασετριαντάφυλλα στις γυναίκες δημοσιογράφους μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του ΑχμέτΝταβούτογλου. Υμνώντας προφανώς την γυναικεία τους υπόσταση -ήταν άλλωστε ηγιορτή της γυναίκας- γιατί τη δημοσιογραφική, την είχε υμνήσει …δεόντως λίγαεικοσιτετράωρα νωρίτερα το Τουρκικό Κράτος, κλείνοντας την εφημερίδα Zaman.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.