ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12:30

Συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής

Με την καγκελάριο της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι στις Βρυξέλλες (12:15), με ενδεχόμενη συμμετοχή του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί πριν από τη διεξαγωγή της κρίσιμης συνόδου για το προσφυγικό.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Από την αλλη, ο τσαμπουκο-παπαρόμαγκας βουτυρομπεμπές των εισαγωγών του πατέρα του,
    οι οποίες εχουν συνδράμει στο παρελθόν για το άθροισμα του χρέους μας με τα κέρδη του (χωρίς τους ανάλογους φόρους, γιατί τότε δεν υπήρχαν)που απέδωσαν στην οικογένεια …
    Όπως απέδωσαν και στην οικογένεια των συγγενών του εθνάρχη των δεξιών του οποίου παραμένει ορτινάτζα και λάτρης /υπάλληλος, ο Πάνος Καμμένος
    καλεί την Κ.Ο.του κόμματος του.
    Να πάρουν θέση για την επερχόμενη συντρυβή τους σε επόμενες Εκλογές .
    Έφθασε λοιπό η ώρα για τους πατριδοκάπηλους του ΑΝΕΛ.,
    να δείξουν οτι ειναι ενα και το αυτό με την ΧΑ. και δεν χρειάζονται οι καραμανλικοί , ακροδεξιοί να ψηφίζουν εκεί !
    Εδώ θα ειναι ο Καμμένος για να τους αντοπρροσωπεύσει στο μελλον … Με πατριδοκαπηλεία στο έπακρον.

  2. Ο Τσίπρας μας δεν φοβάται χάρο !
    Ειχε πριν συναντηση με τον Καμμενο και ενισχύθηκε . Στους κουτοφραγκους θα λυγίσει ;

  3. ΝΜan. 10:25 17/03/2016

    Τα προσόντα του πολιτικού ελέφαντα Πάνου καΜένου εντελώς,
    σε …υαλοπωλείο

    Σε περασμένη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung,
    ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει «νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος» και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
    *Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι…….
    ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
    *Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
    -Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών,» σημειώνεται στο δημοσίευμα.
    *Ο ‘’κλέφτης’’ λοιπόν Σόϊμπλε,
    κατά τον συκοφάντη και ψεύτη Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας.
    *Αυτόν τον άνθρωπο τόλμησε ο πιο ηλίθιος –ξυδιάρης πολιτικός να κατηγορήσει ως ‘’λαμόγιο’’ και αφού ο Τσίπρας της Χούντας, τον ανέχεται, σημαίνει ότι συμφωνεί?
    *Τι άλλο θα ήταν τόσο συκοφαντικό, προκλητικό, ασεβές από τις εκφράσεις αυτές του πιο ηλίθιου , αγράμματου, συκοφάντη και ψεύτη πολιτικού και μάλιστα δημόσια για έναν άνθρωπο και μια χώρα η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας?
    Τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση ο φοροφυγάς ‘’ελέφαντας ..του υαλοπωλείου , κατά τον Σούλτς?

  4. ΝΒ 10:21 17/03/2016

    Όπως αποκαλύπται, μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε, πριν από λίγη ώρα, για τη χώρα μας από την Γερμανία χωρίς να έχει πάρει ακόμη δημοσιότητα στο εσωτερικό.

    Συγκεκριμένα η Α. Μέρκελ είχε σήμερα το απόγευμα Τρίτη στο Βερολίνο συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Τίχομιρ Ορέσκοβιτς μετά την οποία έκανε δηλώσεις που δεν είναι καθόλου θετικές για την Ελλάδα.
    Όπως μεταδίδει το Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, η καγκελάριος απευθυνόμενη στους πρόσφυγες είπε ότι «πρέπει να σταματήσει η πολιτική του Winkens», δηλαδή το πέρασμα των προσφύγων στην Ευρώπη, τόνισε ότι «υπάρχουν μέρη για να διανυκτερεύσετε και για να διαμείνετε στην Ελλάδα. Το δικαίωμα αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους πρόσφυγες. Δεν υπάρχει το δικαίωμα για ένα πρόσφυγα να πει »θέλω να πάρω το άσυλο σε μια συγκεκριμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»».
    Επίσης είπε ότι «η κατάσταση των προσφύγων στα ελληνο-μακεδονικά σύνορα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κακή κατάσταση στην Ουγγαρία τον περασμένο Σεπτέμβριο».
    Η κ. Μέρκελ προειδοποιεί επίσης για «περαιτέρω αποσταθεροποίηση» και ανέφερε ότι «η Ελλάδα ως χώρα της Σένγκεν και όχι μόνο η Μακεδονία, πρέπει να προστατεύσει τα σύνορά της. Μόνο μετά από αυτό, θα μπορούσε κανείς να διανείμει τους 160.000 πρόσφυγες που φτάνουν στις χώρες της ΕΕ και τότε η Γερμανία θα λάβει επίσης το μερίδιό της».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.