ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κλείνει για τρεις ημέρες η «μακεδονική» κρίση

Τηλεφώνημα Τσίπρα-Καμμένου για εκτόνωση της κρίσης

Με ένα δύσκολο και μακρύ τηλεφώνημα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η κυβερνητική κρίση για τις δηλώσεις Μουζάλα πρέπει να εκτονωθεί. Παρά το γεγονός ότι ουδείς υποχώρησε, ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφώνησαν να εξετάσουν το θέμα μετά τα κρίσιμα ταξίδια τους και, ως εκ τούτου, για το επόμενο τριήμερο τουλάχιστον «παγώνει» το θέμα της παραίτησης ή μη του Γιάννη Μουζάλα.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Του τηλεφωνήματος των δύο ανδρών είχε προηγηθεί διαμεσολαβητική προσπάθεια από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος μάλιστα, μετέβη στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, σε μία απόπειρα να τον μεταπείσει.
Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνομίλησαν τηλεφωνικά και συμφώνησαν ότι η χώρα διέρχεται κρίσιμες στιγμές και δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» για τέτοιες κρίσεις. Ως εκ τούτου, συμφώνησαν να συζητήσουν το θέμα μετά την επιστροφή τους από τα κρίσιμα ταξίδια που έχουν, ο μεν πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, ο δε υπουργός Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Mε το τηλεφώνημα επιτεύχθηκε να … συμφωνήσουν να διαφωνούν οι πρωταγωνιστές .
    Ακόμη με το τηλεφώνημα οι πρωταγωνιστές της παράστασης » Γκόλφω » εξασφάλισαν τον ύπνο την θεατών τους στο θέατρο που παίζουν.

  2. NM 0:02 17/03/2016

    ΕΝΑΣ ‘’ΗΛΙΘΙΟΣ’’ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    Πόσα ψέματα και πόση υποκρισία θα ακούσουμε πάλι, από τον «ΗΛΙΘΙΟ» και αποτυχημένο ψευτοπροπαγανδιστή , ώστε να μην αντιληφθούμε ότι η αναξιοπιστία και η πανθομολογούμενη ανικανότητά του, ήταν οι αφορμές και οι αιτίες να θέλουν ΟΛΟΙ ! (18 κατά – 1 υπέρ) να μας εξωπετάξουν, αφού καταφέραμε να τους κάνουμε όλους εχθρούς , με τις ‘’χαρτοταινίες’’ της στιγμής , που παρουσιάζαμε κάθε φορά σαν «προτάσεις» στην επίλυση της χρεοκοπίας μας ?
    Πόσο ΔΙΚΙΟ είχαν και έχουν οι ξένοι να χαρακτηρίσουν τον Αλέξη ..καΜένο εντελώς, ως τον πιο ανίκανο και τον πιο ακατάλληλο πολιτικό της χρονιάς 2015 για μια τόσο δύσκολη στιγμή και διαπραγμάτευση.
    Είναι πια φανερό και ΓΝΩΣΤΟ σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μόνο..τυχαία θα μπορούσε να επιτύχει λύση , σε κάποια από τα πολλαπλά και δισεπίλυτα προβλήματά της. Δεν είναι λοιπόν τυχαία η επιλογή και ‘’πρωθυπουργοποίηση’’ του Τσίπρα γιου του Χουντολάτρη πατέρα, ώστε οι ξένοι να ΑΡΜΕΞΟΥΝ κυριολεκτικά και ‘’νομιμοφανή’’ κάθε σπιθαμή ευφόρου και προσοδοφόρου Ελληνικού εδάφους. Ήξεραν και ξέρουν, ότι οι άθεοι ‘’αριστεροί’’ του Τσίπρα , δεν γνωρίζουν , δεν έχουν διδαχτεί και δεν νοιάζονται τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ. Έτσι με κυνισμό και αδιαφορία ξεπουλούν, παραχωρούν τα πάντα σε αυτούς που τους ‘’έφεραν’’ προσπαθώντας να ‘’μονιμοποιηθούν’’ αλά Τσαουσέσκου- Μπερίσα – στην εξουσία.
    Και φυσικά για όλα ‘’φταίει’’ ο Παπανδρέου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.