Neo

Τσίπρας - Μουζάλας σαν… να μην τρέχει τίποτα

Το matrix24.gr έχει ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες του για τα διαμειφθέντα κατά την χθεσινή, πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Και συμφωνία μεταξύ των «28» είχαμε, και τριμερή Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ είχαμε, γενικώς το πρόγραμμα ήταν πλούσιο. Και όσο αυτό το πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη, τόσο ενισχυόταν η εκτίμηση του Neo ότι ο Γιάννης Μουζάλας δεν… πάει πουθενά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βρισκόταν χθες στο πλευρό του πρωθυπουργού, είχαν μακρά και αναλυτική συνεργασία, ενώ ο Γιάννης Μουζάλας καθόταν… εξ αριστερών του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της τριμερούς μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού, της Γερμανίδας καγκελαρίου και του Γάλλου προέδρου. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες διαβεβαιώνουν τον Neo ότι οι δυο τους τα έλεγαν κανονικά, χωρίς «παγωμάρα» ανάμεσά τους, κάτι που συμβαίνει ότι όλα συνεχίζονται ως έχουν, σαν… να μην έχει συμβεί τίποτα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οταν ο κ. Μουζάλας δεν πάει πουθενά (και καλώς κάνει ) αλλά ούτε ο Πάνος Καμμένος δεν παραιτείται ύςτερα απ´ όλο τον τζαμπουκά που μας πούλησε και μάλιστα τουναντίον καλοπιάνεται από τον ΤΣΙΠΡΑ ( τρομάρα του )
    Τότε μηπως το πρόβλημα ειναι θεόρατο για όλη τούτη την κάλπικη Κυβέρνηση ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.