ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Εκκληση από τους γονείς

Ο 4χρονος Κωνσταντίνος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Εκκληση για βοήθεια στον 4χρονο Κωνσταντίνο που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό απευθύνουν οι γονείς του Ευθύμιος Κοτσώνης και Παρασκευή Καλαϊτζίδου.

Οι γιατροί του στο Ιπποκράτειο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε στη Γερμανία ούτε στο νοσοκομείο Memorial της Νέας Υόρκης μπορεί να παρασχεθεί κάτι περισσότερο.

Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σικάγου (University of Chicago Corner Children’s Hospital), που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας.

Ωστόσο τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά και το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν συνδέεται με κανέναν ασφαλιστικό φορέα.

Απαιτούνται τουλάχιστον 250.000 δολάρια και τα νοσήλια μπορεί να φτάσουν ακόμα ψηλότερα.

Οι γονείς του Κωνσταντίνου έχουν ανοίξει τον λογαριασμό 119-00-2310030090 με ΙΒΑΝ GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090 στην Alpha Bank, τον οποίο έχει εγκρίνει το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.